Lattelecom - lATTELECOM TV
Pierakstījos, lai nedēļu par brīvu apskatītos tv internetā. Esmu lattelecom virszemes tv abonents .Esmu vienkārši šokēts, ka man par Latvijas sabiedrisko televīziju intermetā ir atkal jāmaksā!!! Likums, ka nacionālie kanāli Latvijā ir jāpārraida par brīvu tiek pilnīgi ignorēts!
Nu tak SIA "Rīgas namu pārvaldnieks " uz apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu rēķina raksta: IR IESPĒJAS SKATĪTIES LATVIJAS BEZMAKSAS KANĀLUS PAR Ls 0.49 ...
kā var bezmaksas kanālus skatīties par maksu!!!
Ko gan jūs gribējāt, bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā.
Vai tad tā var?!
Tas ir tapēc ka mes dzīvojam muļķu zemē kur jebkurš var jums d... uz galvas! Es un tu samaksājam ar nodokļiemjau samaksājām ka nacionalie kanali ir par brīvu. Lattelecom un Viasat īstenībā tie ir jāpiegādā BEZ MAKSAS! Jo tas ir noteikts valsts likumdošanā! Tikai nav neviena, kas iesūdzētu šõs monopolistus tiesā!
Ja LNT un TV3 izies no bezmaksas apreides haizivij Lattelecom ies garām mijonu latu, tas nozīmē būs mums par to jāmaksā. Kur dabūt naudu? Pieminiet manus vārdus tiks pacelta abonēšanas maksa!
Tā ir.. Diemžēl..
Tu maksā par iespēju skatīties tos kanālus Internetā! Kāda velna pēc Lattelecom ir jāsniedz šis pakalpojums bez jebkādas maksas?
Ja gribi bezmaksas - ieslēdz televizoru un redzēsi savus LNT un TV3. Ja gribi Internetā, tad, lūdzu, samaksā par tādu iespēju. Kur problēma?
ļoti slikta firmas attieksme