Tallink - Neadekvātas maksas
Sveiki! Šodien 01.09.2019 saskāros atkārtoti ar nepatīkamu situāciju! Ikdienā izmantoju prāmju līniju Tallina - Helsinki, Helsinki-Tallina. Pirms braukšanas plkst. 13: 30 uz prāmja mani aizturēja Somijas muita uz dokumentu pārbaudi. Protams, kamēr pārbaudīja vai viss ir kārtībā ar dokumentiem, kuģis jau bija aizpeldējis! Gāju termināli mainīt biļetes, ļoti nejauka attieksme, un summas nav atbilstošas prāmju pārcelšanai, kuro reizi jau es pārmaksāju biļetes cenu 3 reizes! Turpmāk vairs neizmantošu šo kompāniju, ja kādam vēl ir dusmas uz šo kompāniju, iesaku izmantot Dfds Paldiski - Hanko, Hanko-Paldiski, ļoti laba attieksme un cenas ir ļoti draudzīgas! Ja jūs Tallink šo lasīsiet, manas Clube One kartes varat droši bloķēt, jo turpmāk jūsu kompāniju vairs neizmantošu!
Uz prāmi biju ieradies 3h pirms attiešanas, takā viss ok!
3h nu noteikti
3+ h tevi aizturēja muita? galīgi saspiedies, ka tici, ka kāds ticēs tam? ja vien tev nebija maisiņu ar baltu pulveri
Klausies umņik, saspiedies esi tu, ja nezini reālo situāciju, vienkārši pieturi savu sakāmo pie sevis, ja nezini ko rakstīt! Šoreiz diemžēl nebija maisiņi ar baltu pūlveri..
nu tad pastāsti, ko Tev ES teritorijā muita 3 h darīja. skaidrs, ka es nezinu, jo tu jau nestāsti
un vispār man ne pārāk interesē komentāri, kas satur, piemēram, vārdu 'umņik'