Sigita Blisina - Krāpšana

Sigita Blisina, izmantojot portālu **ss.lv**, ievieto sludinājumu par it kā divistabu dzīvokļa izīrēšanu par ļoti zemu cenu. Viņa apgalvo, ka šobrīd atrodas ārzemēs, tāpēc dzīvokli uzreiz apskatīt nevar. Tomēr viņa piedāvā rezervēt dzīvokli, veicot iemaksu. Sigita apgalvo, ka ir faktiska īpašniece, bet dzīvoklis nav reģistrēts zemesgrāmatā.

Lai izskatītos ticami, Sigita atsūta sava ID kopiju un īres līguma paraugu, kas ir lejupielādēts no interneta, taču viņa atsakās aizpildīt līgumu, aizbildinoties ar laika trūkumu. Turklāt, sazinoties ar viņu no cita telefona numura, viņa atzinās, ka mēģina visus apkrāpt.

**Aicinu būt uzmanīgiem un nesūtīt naudu personām, kuras piedāvā šādus "izdevīgus" darījumus, īpaši, ja nav iespējas pārbaudīt piedāvājuma patiesumu!**

NUMURS KO IZMANTOJA: +37129456986

A annaberzinalejniece 3 st atpakaļ

Šis ir video, kas tiek sūtīts kā izskatās dzīvoklis.

A annaberzinalejniece 3 st atpakaļ

visticamak šī ir kāda cita persona, kas izmanto sigitas blisinas ID.