SIA rx īpašumi - Darba attiecības
Strādājot šajā uzņēmumā Cupcino Sia Rx īpašumi
pie andra lontona un attīstības vadītāja a. S, kura nodarbojas ar atttīstību. Attīsta depresijas un tenku klubu.
Darba apstākļi jauniem darbiniekiem ir ļoti šausmīgi. Reāli strāda uz četrām pozicījam, par to nemaksā nemaz. Esošie darbinieki, tādi kā nastja azarova nāca tikai ubagot naudu, speciāli iegāza citus darbiniekus,
lontona ģimene dēls mareks un bijusi sieva var tikai ubagot naudu.
Darba laiks ir nenormēts, jo neviens negrib strādāt
Nav patiesa informācija.
Jūs tur strādājāt?
Tā ir patiesība
Nekas slikts šajā kafeijnīcā nebija
Jūs tur strādājat?
Jūs esat vienīgā kas sūdzas!
Par sky un cupcino daudz sūdzas
Kur un kas ir "šie" kas sūdzas?
Dezinformācija, autors nepatiesi ceļ neslavu
Lontona dēls strādāja cupcino un ubagoju naudu
Anastasija azarova ubagoja dzeramnaudu
vai jums ir pierādījumi ? Foto, balss ziņas, video materiāli vai kautkas tml. Pārāk uzstājīgs jums tas viedoklis , vēlētos ļoti redzēt pierādījumus , tad lūgums internetā rakstīt cieņu aizskarošus komentārus .
Kāpēc cieņu aizskarojošus, ja cilvēkiem patīk ubagot naudu
Protāms, kā ir
Lūdzu pielieciet pielikumā jebkāda veida materiālu , kur kāds no iepriekš minētajam personām ubago naudu. Es būtu ļoti pagodināts tos redzēt.
Labdien! Iespējams, šādu "tenku klubu" jūs attīstāt vienpersoniski, jo neizskatās, ka šeit būtu kas pamatots vai nopietni uztverams. Varbūt nākamreiz vērts pievērst uzmanību ne tikai darba apstākļiem, bet arī prasmei sakārtot domas un noformulēt tās saprotami. Vēlos arī piebilst, ka esmu pats apmeklējis šo iestādi vairākkārt, un esmu bijis apmierināts gan ar darbiniekiem, gan ar atmosfēru. Iesaku koncentrēties uz konstruktīvu kritiku, nevis nepamatotām spekulācijām.
Viss pēc fakta.
Vai tur strādājāt. Pavārs nemākot cept neko par 15 gadiem.
Tur nav darbinieku, jo tie nenāk uz darbu un saņēm dubultā
Jūs tiešām savu teikto uzskatāt par faktiem? Pēc Jūsu neskaidrās informācijas pat nevar spriest, kas ir fakti un kas nav. Uz Jūsu jautājumu par to, vai es tur strādāju, atbilde ir nē. Tomēr Jūsu minētais “fakts” par to, ka pavāri nemāk gatavot, ir pilnīgi aplams, jo pats esmu baudījis daudzus ēdienus un varu droši apgalvot, ka pavāri prot gatavot. Ja Jums ir tik daudz pretenziju pret šo iestādi, tad varbūt būtu lietderīgi atvērt savu uzņēmumu un padarīt to pilnīgu, lai nebūtu jāvelta laiks, izplatot nepatiesu informāciju par citiem uzņēmumiem.
Jums nešķiet, ka Jūsu teiktais jau sāk izklausīties smieklīgi, lai neteiktu neko vairāk? Lūdzu, izskaidrojiet, kā šis uzņēmums varētu pastāvēt un vēl pie tam maksāt darbiniekiem dubultās algas, ja viņi pat nenāk uz darbu? Man tad ir jautājums Jums: kā šādā situācijā darbinieki apkalpo viesus? Vai klientiem būtu jāiet uz virtuvi, jāpagatavo sev ēdiens un pēc tam jāapkalpo sevi paši?
Vienā daļa strādāja. Otrā daļa atpūtas un dabūja dubulta. Tie kas strādāja uz četrām pozīcījam, atrodas labākā vietā un attīsta citu uzņēmumu.
Mans ieteikums Jums būtu noformulēt savu teikto skaidrāk, lai būtu uzreiz saprotams, ko vēlaties pateikt, jo šobrīd šķiet, ka vienkārši cenšaties mainīt jau iepriekš teikto, lai izklausītos, ka Jums ir taisnība. Tomēr Jūs jau sen esat nonācis pretrunā pats ar sevi. Vēlos arī piebilst, ka Jūsu rakstītais ir grūti uztverams, jo valoda šķiet nepilnīga. Ja Jūs attīstāt citu uzņēmumu, tad kāpēc Jums ir tik liels naids pret šo? Ja šis uzņēmums Jūsuprāt ir tik briesmīgs, tad vai tiešām nešķiet, ka tas jau sen būtu bankrotējis un vairs neeksistētu? Pēc Jūsu publicētajiem komentāriem man rodas jautājums – vai Jums nav bijis kāds personisks iemesls, piemēram, strīds starp Jums un uzņēmuma vadību?
Tas uzņēmums strāda ar mīnusiem. Un strādāja ar mīnusiem. Es atbildu uz jautājumiem, ko man uzdeva. Neviss liktos patiesībai a
Vadības tur nav. Ja bijuša sieva Lontona un dēls Lontons ubago naudu. Ko var gaidīt,
Par, kuru vietu jūs runājāt?
Esmu vairākas reizes piestājies šajā brīnišķīgaja vieta, autores komentārs liekas naidu kurinošs un nepatiess. Lūgums autorei paskaidrot savu domu gajienu un problemu īpatnības.
Par kuru vietu jūs runājāt?
Neesmu viena
Līmenis
Paldies liels par attēliem, tagad problēma kļuva mazliet skaidrāka. Lasim šādi jaizskatās, esmu šefpavārs Michelin 3 zvaigžņu restorānā. Attēli ar “kāpuriem” izskatās ChatGPT veidoti, kamēr saraksta ar Zani Krastiņu nav pieļaujama. Vai viņa pati zin ka lietojat šo informāciju viņas neziņā?
Viņa pati atsūtīja to foto
Sapratu, paldies par ziņu. Tikai man joprojām liekas ka darba trūkuma un aizvanojuma esamības dēļ, Jūs esat izdomājusi dažādus nepatiesus faktus kuri neatbilst realitātei. Atsūtat reālus faktus, vai būšu spiests pārtraukt šo bezjēdzīgo sarunu ar Jums!
Vai tiešām nepieciešams izplatīt dezinformāciju par šo kafejnīcu, tik ļoti agresīvā veidā? No jūsu profila ļoti skaidri un gaiši redzams, ka aktīvi, gandrīz katru dienu komentējat par Cupcino Sia Rx īpašumi, no kā var visu saprast, ka mēģinat tikai sabojāt kafejnīcas reputāciju ar informāciju, kura balstās tikai uz jūsu teikto un nevienu skaidru faktu.
Bildes ir
Neredzu kā šīm bildēm būtu jebkāda saistība ar jūsu sūdzību, vai darba apstākļiem par ko sūdzaties. Lūdzu lietojiet internetu sakarīgi un nerakstiet kaut kādas muļķības, tadēļ ka pašai nepatika strādāt.
Es arī neredzu komentāru gudru. Pirmkārt man ir tiesības par slikti virtuvi vai servisu
Pateikt informāciju
Tas ir patiesība
Diemžēl tā ir patiesība
Par kādu reputāciju mēs runājam. Jau sen nav reputācijas.
Otkārt citās fakti ir pilns internets trip adviser
Retro kur iet par ēdienu kvalitāti un servisu.
Re, kur
Serviss nav tāds
Cilvēkiem, kas notiek tādas vietās, lai pasargātu.
Lielāko daļu man patīka strādāt, bet daži aspekti jāpielabo
Jāpielabo ir jūsu Latviešu valoda!
Strīda nebija