Meklēšanas rezultāti
Sanitex - Darba vide (Sūdzība)
Nostrādāju kompānijā nepilnu gadu, aizgāju, jo sapratu, ka tādos apstākļos nav iespējas attīstīties vai veidot kareju!
Ir vairākas lietas par kurām gribu brīdināt darbiniekus, kuri vēlas strādāt šai uzņēmumā (sanitex) .
1. Kastu sistēma ir tik ļoti iesakņojusies šai ofisā, ka produktīvs darbs vispār nav iespējams. Viss tiek darīts, lai rezultāts tiktu iegūts ejot caruri maksimālam daudzumam sarežģītības pakāpju (tev jāizpatīk pat cilvēkiem, kuriem gar tavu darbu nav vispār nekādas daļas) ...
Darba iekartosanas - melosana (Sūdzība)
Cilveki milie! Nekad nebrauciet stradat uz Vaciju caur so cilveku - Aleksandru Union Work UG... Viss kas ir rakstits vina sludinajomos ir meli un nepatiesiba... Par dzivosanu tas ari ir vaks.. Istaba nevis 2 cilveki bet 4... Kopuma dzivosana par 330 eur menesi ir loti darga prieks tadas vietas... Kontingents - dzeravi moldovani un ukraini ar rumanijas pasem...
Alpha Personnel - cilvēku mānīšana (Sūdzība)
...lai neizmantojat SIA Alpha Personnel pakalpojumus. Tā kā meklējām ar sievu darbu ārzemēs viņu tā brīža piedāvājums bija tieši laikā un mums viņu piedāvātais darbs ieinteresēja, sazinājāmies ar viņu darbinieci un braucām uz Rīgu noslēgt līgumu par darbā iekārtošanu. Protams no mums par līguma noslēgšanu bija jasamaksā katram pa 150 euro. Tas jau būtu nieks bet sākās visjautrākais moments. Līgums mums ir noslēgts ka dosimies uz Vāciju strādāt bet jau otro nedēļu atrodos ar savu sievu Nīderlandē...
Alpha Personnel SIA - Vai kads ir stradajis caur šo firmu? (Sūdzība)
Vai kads ir strādājis caur šo darbā iekārtošanas aģentūru, firmu.?
Sia Caviar - darba iekārtošanas ārzemes (Sūdzība)
Dace Datta- Ja jums ir kādi slikti piemēri, tad lūdzu uzrakstiet konkrēti. Es par savu firmu dzirdu tikai labas atsauksmes. Mēs par saviem klientiem rūpejamies un novedam visas lietas līdz galam.
workin.lv darbs grieķijā - Darbs Grieķijā (Sūdzība)
Labvakar!
Vai kāds ir saskāries ar darbā iekārtošanas aģentūru Work in, kura atrodas Brīvības ielā 91?
Kādas ir atsauksmes?
Gribu doties uz Grieķiju, bet palasu visu ko un paliek bail.
SIDC - nodokļu maksāšana (Sūdzība)
...tas būtu tā maigi teikts. Uz SIDC. Hmmm... ar ko lai īsti sāk?! 1 Laikam jau tas sākās ar saprašanu, ka esam vienīgā valsts Eiropā un NEeiropā, kuras iedzīvotāji maksā savai aģentūrai kaut kādu summu, kas krietni pārsniedz 200Ls par "kursiem, darbā iekārtošanu, angļu valodas testu utt." Bet nu labi, ja jau jāmaksā, tad jāmaksā. 2 Biju cerējusi, ka kompānija man pateiks visu KĀ IR, tomēr tā nebija. Tika noklusēts, vismaz man, ka mana alga tomēr nebūs tie $1000, kā solīts, jo pēkšni no buffet...
HANSA darba iekartosanas firma - KRAPSANA (Sūdzība)
NETICIET! AIZBRAUCAM CAUR SO FIRMU UZ VACIJU. TEICA, KA NEVAJAG VALODU, BET TOMER VAJADZEJA UN TAGAD MES BRAUCAM ATPAKAL. IVARS
darbā iekartošanas agentūra Lielbritānijā - krāpnieki (Sūdzība)
Neticiet viņiem ko stasta, jo tas visas ir muļķības! Atbrauksiet dabūsit padzīvot tā dēvētā viesnīcā, pa kuru maksāsiet 80 paundus, bet dzivosiet 6 civeki viena 18 kvadratmetru liela istabinja. Virtuves nav, leduskapja nav, izstbiņu netira! un strasasiet pa minimalo, kuru pat varat nesa;nemt ja viņu prāt pa lēnu stadāsiet. Pec mēnesa izliks uz ielas un liks pašiem meklēt dzīvesvietu! un nekadus dokomentus ar nelīdzēs kartot! viss būs pa siem jādara! Tākā izvēle jūsu rokās pats to visu piedzīvoju un citam nevienam to neiesau
Hansa - info (Sūdzība)
vai kāds var kaut ko pateikt par darbā iekārtošanas firmu - HANSA?
Alimpe - Darbs Cehija (Praga) (Sūdzība)
Interese viss par so firmu saistiba ar darba iekartosanas pakalpojumiem Cehija, Praga. Konkreti interese ari konsultante Luize Romanova.
SIA "Info DŽLB" - krāpšana (Sūdzība)
Sveicināti, rakstu sakarā ar avizē ievietoto sludinājumu par darba iekārtošanas iespējām vācijā!To piedāvā firma SIA "info DŽLB". Kāda atsauksmes, sūdzības sakarā ar šo firmu ? Nav pietiekamas informācijas internetā. Lūdzu, ja ir iespēja - padalieties ! Ar cieņu, Jānis
Sia Teksa - Bleezi (Sūdzība)
Silti neiesaku izmantot sia Teksa darba iekartosanas pakalpojumus.Viktors no sia teksa ir loti ruudiits bleedis!
Darba iekartosanas - Par firmam (Sūdzība)
Gribu braukt arzeme stradat. Kas iekartojas un caur kādu firmu. Interesants uzzināt. Vai ir pārbaudītas firmas. Domaju vainu JSSINA vai Acorn. Iepriekš paldies
Darbā iekārtošanas firmas - Kurai firmai var uzticēties? (Sūdzība)
Sveiki, plānoju braukt strādāt uz ārzemēm un nevaru atrast nevienu firmu, kura būtu droša, kas izpilda to ko sola. Kad jau liekas ka visam jābūt kārtībā, atliek ielukoties šeit, un ... diemžēl. Tāpēc gribēju lūgt palīdzību, kuras firmas netiek ieteiktas es jau redzu, bet varbut varat kaut ko arī labu pateikt, kā jums ir gajis "labā pieredze"
WEC marijas 16-3 - (Sūdzība)
Tautieši!!!Lūdzu uzklausiet mani. Nekad neizmantojiet šīs firmas pakalpojumus.Un, ja dzirdiet kaut ko par darbā iekārtošanas firmu 24/7 Anglijā - tad pa gabalu!!!1.kārt darbs bija apsolīts Liverpūlē,un pārtikas noliktavās.Kad atlidojām visa grupa no Latvijas, mūs aizveda nezināmā virzienā.Kā izrādās beigās ieradāmies Nottinghamas piepilsētā,un tad sākās visas pārejās problēmas par kurām vairs negribas runāt!
Darba iekārtošanas birojs Dzirnavu 123 - (Sūdzība)
Nee nu shie vispaar laizh kaa no kuuts augshas...kaapeec veel neviens no NVA nav vinjus apciemojis?
Darba iekārtošanas birojs Dzirnavu 123 - (Sūdzība)
Uvazaemie ludi, ne hodite na Dzirnavu 123 , eto agenstvo po trudoustrojstvu, vse objavlenija molodaja devushka berot iz interneta kotorij u nejo pered nosom stoit, sdirajut dengi prosto tak ....svolo4i
Apsardzes Mācību Centrs Daizpon - Apsardzes kursi (Sūdzība)
...un teorētiskās nodarbības, ieskaitot metodiskos materiālus. Apmacība uz DATORIZĒTAS MĀCĪBU-TESTA PROGRAMMAS(ka policijas eksamenā). Noformēšanas brīdi tiek izsniegta izziņa par apsardzes kursu apmācības sākumu un pēc vēlēšanās palīdzam ar darbā iekārtošanu (strādāt Jūs varēsiet jau apmācības stadijā). Apmācība notiek dienas un vakara grupās. Piedāvājam arī:- sagatavošana sertifikāta pagarināšanai - Euro 40- pirmās medicīniskās palīdzības kursi - Euro 40- ieroču kursi, ieroču atļauja- Euro...
''Work in'', agentura kas iekarto darba arzemes. - ??? (Sūdzība)
Ludzu padalieties par so agenturu, kadam ir kads info, ir kads braucis caur so agenturu stradat uz Uk?????????????? Ir doma braukt uz parrunam, bet nu vini par iekartosanu prasa 170ls, licence ir, bet tas daudz ko neizsaka, interese dzivi piemeri.
Paldies.