Meklēšanas rezultāti
Jorka kucēni - Krāpnieki izmanto pircēju lētticību ( Komentārs)
Ginta, varu ieteikt labu kliniku- Dr. Beinarta klinika. Aizvedat un atradat kucenu dakterim, varbut nepieciesama steidzama arstu palidziba. Nespecvialists var ari nepamanit novirzes no normas, ka piemeram mazasiniba vai avitaminoze. Ja sunitis laicigi nesanems palidzibu var ari aiziet boja.
Veterinārā klīnika - Ģertrūdes iela - Nevediet dzīvniekus uz šo klīniku ( Komentārs)
...kartiņu, 2rt- kad tikām, saskrēja vesels bars praktikantu skatīties.tad paņēma spalvu(itkā uz analīzi).tas viss kā pa konveijeru, 5 min un aptiekā lūdzu samaksājiet 11 ls. zvaniet pēc 3 dienām būs analīžu rez. kad piezvanīju, teica, ka nekas nav atrasts, lai zvanu tad, kad strādās tā kundzīte, kas mūs pieņēma.Rodas jautājums, kas tad kaķītim kait?Un arī laiks iet, minkai ir diskomforts in droši vien sāp, Vedīšu uz citu klīniku Uzskatu ka Beinarta klīnika ir tikai naudas kāšanas kantoris
Dr. Beinerts - MANA Suniša slekpavība ( Komentārs)
Ja cilvēki ' šādi rīkotos tad beinarta klīnika tiktu jau sen slēgta. un citas kas bendē dzīvniekus.
Kristīne - ŠANTĀŽA! Apmelošana! Naudas izspiešana! Darbs policijai! ( Komentārs)
klinika-dzivnieku-slepkavas-c43535#c182631" class="cuttext">https://www.sudzibas.lv/dr-beinerts/dr-beinarta-klinika-dzivnieku-slepkavas-c435...⇄
MMK Serviss sniedz nepatiesu informāciju gan cenām ,gan par kvalitāti - Krāpšanās ( Komentārs)
Pēc tendences izskatās, ka tagad sākusies nomelnošanas kampaņa MMK servisam. Pirms tam bija Beinarta klīnika, tagad riepas.
Dr. Beinerta diennakts veterinārā klīnika - drausmas ne klīnika - Dr. Beinerta klīnika ( Komentārs)
Ta beinertu klinika ir pedeja es vinu labprat likvidetu jo vakar aizvedu suniti kuru notrieca masina un apkalpoja sikti nesaprotu ka tur var stradat tadi cilveki atvedu suniti majas un ir sliktak
Dr. Beinarta Klīnika - Dzīvnieku slepkavas ( Komentārs)
...ilga visu nakti un tagad sunim 3 gadi un skrien kā zirgs. Tiesa gan operēja dakteris Lauris. Ir jāsaprot, ka dzīvnieku medicīna un cilvēku medicīna krasi atšķiras, un diagnozes noteikt ar nav tik viegli, ņemot vērā, ka medicīna ir daudz senāka zinātne. Tomēr tā strauji progresē. Tas ir vājšs mierinājums, kad sēro par savu dzīvnieciņu, tomēr vajag atstāt veselo saprātu un saprast, ka neviens tur tīšuprāt dzīvnieciņu nav nonāvējis. Domāju, ka Beinarta klīnikā palīdzēs vnm ja tas būs iespējams.
Dr. Beinerts - Nāve jūsu mazulim ( Komentārs)
Jūtu līdzi, nevainojiet sevi, tas slepkava arī manu kaķīti nogalināja.
Dievs sodīs viņu!
Dr.Beinerta klinika - Slepkaviba!!! ( Komentārs)
Slepkavam ir vards--- O S K A R S ----G R I N S----- Dr. Beinarta klinika
Dr.oskars-SLEPKAVA!!! - Katram cilvēkam, vēl jo vairāk, ārstam ir jāatbild par savām kļūdām. ( Komentārs)
Slepkavam ir vards--- O S K A R S ----G R I N S----- Dr. Beinarta klinika
Beinerta diennakts veterinārā klīnika - Neprofesionāfi veterinārārsti un tie, kas sevi dēvē par profesoriem ( Komentārs)
Nē, šis gan nav tas. Lai gan pēc administratores stāstītā un aprakstītā, nodomāju, ka tas būs tieši šis profesors. Jo kā gan var būt tāda uzvārdu sakrītība?! Tas, kas pieņem Benerta klīnikā ir pavisam cits onkols, kas uzdodas par profesoru!!! Pie tam vizīte pie viņa ir krietni padārga, kā nekā "profesors"!
Rēzeknes vetārste Jolanta Kuzņecova - Ārste vai huligāns ( Komentārs)
Ziniet Rīgā Beinarta klīnikā gan neatsaka palīdzību tikai tāpēc, ka esmu līdzjūtīga bet līdzi nav naudas!
Dr.Beinerta klinika - Neprofesionali arsti ( Komentārs)
Dr. Beinarta klinika ir laba un cenas ir atbilstosas, bet specialisti zinoshi un iejutigi.
Dr.Beinerts - Dr.Beinerts ( Komentārs)
Es gribēju, pateikties un lielu paldies pateikt Beinarda klīnikai par mūsu izglābto kaķīti- Princi, bet viss lielāko paldies, gribēju pateikt Oskaram Grīnam, viņš izglāba mūsu kaķīti no infekcijas-rinotraheīts, kaķu gripa..mēs ārstējāmies trīs nedēļas, tas bija murgs, jo neticējām, ka būs uzlabojumi. Galvenais ticēt un nepadoties, viss izdosies!
Dr. Beinerts - Vetārsti slepkavas ( Komentārs)
Nu nezinu, kā citiem ir gājis, bet spriežot pēc komentāriem - briesmīgi.
Man gan pretenziju nav pret Dr. Beinarta klīnikas kolektīvu. Aizvedu pie viņiem savu 6 mēn veco kucēnu ar kautkādu traku vīrusu - īsti nezinu kas tas bīja pa draņķi, bet vakarā vēl viss kārtība a no rīta knapi kustas. Dr. Beinarta klīnikas ārsti 2 dienu laikā izārstēja. Nu jau sunim 2 gadi un vesels kā rutks!
Dr.Beinerts - ( Komentārs)
Es pilnībā piekrītu par Beinarta klīniku.
Pirms gada manam sunītim bija kaite ar ādu. Pats beinarts apskatīja un diagnosticēja zeltīto stafilokoku pēc analīzēm, un teica "sunītis nav dzīvotājs" ieteica nopirkt medikamentus aptuveni 100 lvl vērtībā, kas varētu it kā vēl kaut ko glābt. Protams, ka tā arī darīju. Medikamenti nekādīki nepalīdzēja.
Noveicās, ka paziņa ieteica klīniku pārdaugavā, nereklamēšu, bet paldies dakterītei, kas apskatīja izrakstīja zāles, un pēc nedēļas jau bija...
Dr.Beinerta klinika - Neprofesionali arsti ( Komentārs)
Trusiiti tu students? Man Beinarta kliinikaa patiik daktere Rutinja un vinjas meita. Sen tur nav naacies iegriezties, domaaju tikai labi speciaalisti straadaa pie Dr. Beinarta.
Beinerta veterinārā klīnika - Neprofesionālisms ( Komentārs)
...ka ir situācijas, slimības no kurām neglābs neviens, pat pieredzējis ārsts ar ilggadēju pieredzi veterināra praksē, taču šis nav tāds gadījums!
Dotajā gadījumā runa ir par ārsta neprofesionālu rīcību kopumu, ārsta kļūdu kuru pieļāva dr. Beinarta klīnikas vetārsts Oskars. Ar savu vieglprātīgo, ta saucamo, ārsta kļūdu viņš bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem nogalināja manu suni, kurš bija manas ģimenes loceklis, visu pārējo ģimenes locekļu mīlulis!
Mans mērķis nav iegūt jebkāda...
Dr.Beinerts SIA - Par ārstu vienaldzību un bezatbildību ( Komentārs)
Mans mērķis nav iegūt jebkāda...
Dr.Beinerta klinika - Slepkaviba!!! ( Komentārs)