Meklēšanas rezultāti
Bolt Drive - Дверь машины при аренде не открылась (Sūdzība)
Дверь машины при аренде не открылась. Машина была припаркована в плотную к забору частного дома. Пыталась сделать видео, но это было раннее утро 5,30 и было совсем темно. Была вынуждена вызвать такси, о чём сообщила где только смогла в bolt drive, но ответа так и не получила и деньги за аренду были сняты. Так как такси вызывала с улицы, такси приехало на параллельную улицу. Хорошо, что я видела его движение и когда я увидела, что он проезжает мимо я связалась с ним, но мне выставили простой. Как можно делать простой когда я на улице жду такси. Слов нет. И как с этим бороться?
Bolt Food - Обман (Sūdzība)
Заказ ночью еду, жду. И в какой-то момент открытая аппликацию вижу что заказ доставлен, а курьера больше не видно. Я уже и так спать хотел, поэтому решил отоспаться и написать в поддержку. Поддержка пишет что курьер пытался со мной связаться но я не выходил на связь, поэтому возврат средств невозможен. Ни одного звонка не было и уведомлений тоже.
Bolt Food - Плохой сервис (Sūdzība)
Не очень качественный сервис. Работник который работал на выдаче сумок оказался очень придирчивым и как то раз через раз получалось забрать сумку и отдать. Явно не ответственный школьник = работник, который не может даже просто взять и выдать сумку опираясь на не обоснованные факты и доводы. Я выбираю wolt.
Bolt - Bojajums (Sūdzība)
На перекрёстке Бривибас и Бруниниеуу, начала я движение на зелёный свет по велосипедный полосе. Рядомстоящий водитель начал поворот на право не обратив на меня внимание. Как толькотя заметила, что он двигается на меня я попыталась затормозить, но тормоз на самокате был очень слабый и не сработал. Произошла не большая авария. И я значительно повредила ногу. Конечно вина водителя машины, что он начал движение, но если бы тормоз был исправен, то аварию можно было бы предотвратить.
Bolt Drive - Klientu atbalsts neeksistē (Sūdzība)
Nav nekāda klientu atbalsta ārkārtas situācijā. Mašīna ir aizslēgta ar telefonu iekšā un ieslēgtu dzinēju. Pēc telefona sazvanīties nav iespējams pēc noteikta laika, čata atbalsts nevar palīdzēt līdz nākamajai dienai. Konkurentiem ir 24/7 atbalsta tālrunis, uz kuru var vērsties, boltā šāda iespēja nav. Ja kaut kas notiek ārpus darba laika, jūs nevarat cerēt uz palīdzību.
Bolt Food - Krāpšana (Sūdzība)
Gribu pastāstīt par šo kantoru no kurjera puses! Acīmredzot darbs šajā uzņēmumā ir paredzēts studentiem vai cilvēkiem, kuri nedraudzējas ar matemātiku, atvainojiet, es negribu nevienu ar šo aizvainot! Bet fakts ir tāds, ka man šķita aizdomīga summa par pasūtījumu, kuru piegādāju, un es pārrēķināju tas pēc viņu koeficientiem un izrādījās, ka viņi neskaitīja noteiktu summu, nākamajā dienā situācija atkārtojās un no manis saskaitītajiem 3 pasūtījumiem neviens nebija pareizi aprēķināts. Domāju ka...
Build Up SIA - Nemaksā piegādātājiem (Sūdzība)
Nesadarbojaties ar SIA Build UP. Viņi nemaksā piegādātājiem. Pakalpojumu vai preci saņem, bet rēķinus atsakās maksāt. Arī darbinieki tiek piekrāpti. Jānis Anis lielākais krāpnieks kāds vien var būt. Tirdzniecības centrs ir nožēlojamā stāvoklī, jumts tek jau kuro gadu, atkritumi netiek izvesti, no nomniekiem iekasē naudu par apsaimniekošanu, bet reāli nekas netiek darīts.
Bolt Food - Krāpšana, slikts serviss (Sūdzība)
Iesniedzu pasūtījumu plkst 20: 53 netālu no mājām, pēc pusstundas kurjers ierodas saņemt pasūtījumu, taču bez izskaidrojama iemesla stāv pasūtījuma saņemšanas vietā vairāk kā 40 minūtes. Plkst 22.11 mans pasūtījums pēkšņi tiek atcelts. Super serviss! Ptac drīzumā saņems pieteikumu.
Nordeka - Neizsniedz biļeti (Sūdzība)
Diezgan dīvaina situācija bija 2x braucot no Rīgas uz olaini. Es esmu 2. Grupas invalīds. Kāpjot autobusā šoferis neizsniedz bezmaksas biļeti. Man tas it kā neko nemaina, jo par par braucienu man nav jāmaksā, bet skatoties no otras puses mans brauciens netiek uzskaitīts un uzņēmums nesaņem kompensāciju no valsts. Nez kā vēl uz šo visu skatītos kontrole, ja tāda gadītos pa ceļam.
Bolt - Pēkšņi mainīts maršruts un brauciena summa (Sūdzība)
Šovakar pēc darba, kā vienmēr nospiežu - mājas Sliežu 1, summa 5,30, bet šoferis brauc Jauniela 12 vai 14. Mainām maršrutu, cena gandrīz 10. Neesmu izmantojis iepriekš šādu adresi. Kāpēc Sliežu 1 vietā ievadītu adresi, ar kuru nav nekāda sakara? Vakar braucu par līdzīgu summu! Pievienoju foto ar mainītu maršrutu... Lūgums pārbaudīt izsaukumu.
Bolt Food - Slikts serviss (Sūdzība)
Просто в шоке от доставки... обещали привезти еду через 20-25 . Снимали детям комнату и прошло время, а еду так детям и не привезли. 2 часа прошло,а эти олень так и не привезли. Так ещё деньги не вернуть... Привезли в итоге заказ,так заказ оказался не тот,что заказывал. Впервые с этим столкнулся и всё стало понятно с этой фирмой! Предлогают за эту бесплатную доставку следующий раз,смешно
Bolt - Повышение тарифов (Sūdzība)
Witam, kierowca wykazał kwotę do zapłaty 46 zł zamiast 38. Dostawa 54 zł 100. Teraz nie odbiera telefonu, poproszę o zwrócenie różnicy na kartę. Teraz nie odbiera telefonu, dzwonię już 2 razy. Водитель на телефон не отвечает служба поддержки тоже молчит
Bolt - Šofera nekompetence (Sūdzība)
Labdien. Šī gada 1.03 tika izsaukts taksometrs darba vajadzībām, kas domāts citiem maniem kolēģiem. Tika norādīti korekti kontakt tālruņi uz kuriem zvanīt, kad šoferis ierodas. Viktors Volkswagen Golf Variant, Silver · NA-728 nepazvanīja un klients nesaņēma info par ierašanos, par cik pasūtītājs bija uzņēmums. Šoferis iekasēja naudu par neīrēšanos. Taksis tika izsaukt otrreiz. Atsaucās tas pats šoferis un tas pats scenārijs. Šoferis nepazvana klientam, bet, kad paiet gaidīšanas laiks, iekasē...
Bolt - Agresīvs autovadītājs (Sūdzība)
Vēlos brīdināt par agresīvu autovadītāju Daugavpilī, kuru sauc Vadims Osipovs. Pēc 2 minūšu laika brauciena viņš vienpusēji izveidoja konfliktsituāciju ar pasažieri, pulksten 0: 30 naktī - 18 grādu aukstumā rupji pieprasīja izkāpt no automašīnas, bija ārkārtīgi agresīvs un apdraudēja pasažieri, atstājot viņu aukstumā uz ielas naktī. Atteicās izsaukt citu auto, lai aizvest pasažieri līdz pieteiktā punkta. Pakalpojums netika sniegts. Pamatot savu atteikumu izpildīt iepriekš apmaksāto braucienu...
Bolt - Ļoti slikts serviss (Sūdzība)
Situācija notiek 30.12.2022. Es esmu kurjers. Pēc tā, kad 22: 36 paņēmu pasūtījumu no Mc donald's restorāna Gunāra Astras ielā. 22: 40 es biju jau pie klienta mājas. (tāpēc, ka netālu 200m+-) . Kādas minūtes 10 es centos zvanīt klientei, jo viņai dzīvokļa numura vietā rakstīts (zvanīt, zvanīt). Vispār nekādas informācijas kods, dzīvoklis, kura kāpņu telpa - vispār nekā tikai mājas numurs. Tā kā klientei telefons neatbild, es rakstu klientu atbalstam 22: 51, a tur izskatās, ka ka visi nolikušie...
Eco Baltia Vide - Slikts serviss (Sūdzība)
Šī gada novembrī izcēlās konflikts dēļ tā, ka netika izvesti gruži. 3x šoferis atzīmējis, ka neesot izvilkts konteiners. Nekad, nekur man nav viņš bijis jāvelk visu šo 10 gadu garumā. Viņi man lika sūtīt vēstuli un bildes, un solīja problēmu atrisināt. Vēstuli aizsūtīju jau 8. Novembrī. Vēl līdz šaj dienai nav nekādas atbildes. Zvanīju, viņi neko nez.
Bolt Food - Slikts serviss (Sūdzība)
Gaidīju 3h pasūtījumu, un tā ar nesagaidīju. Palūdzu atskaitīt naudu atpakaļ, kuru bez atvainošanās atsūtīja. Šai laikā ar neviens ar neko neatbildēja palīdzības čatā, nepaskaidrojot situāciju, tik kā aplikācijā varēja redzēt pasūtījums gatavs un tiek pagarināts nonstopā gaidīšanas laiks.
Bolt - Slikts serviss (Sūdzība)
Vēlējos izsaukt taksi no Lidostas Rīga uz centru. To darīju 8 reizes. Pirmkārt, kāds sakars tagad prasa apstiprināt ar Smart ID samaksu, ja karte jau ir pievienota. Otrkārt, kamēr ej tam procesam cauri, takši vairs nav pieejami. Ja ir, tad apstirpina braucienu un tad atceļ un tā vismaz 8 reizes. Kas par sviestu!?
We Connect & Build SIA - Krāpšana (Sūdzība)
Labdien. Vēlos brīdināt celtniekus, potenciālos darba ņēmējus. Samērā jauns uzņēmums We connect & build. Stājoties darbā tiek solīta laba dienas nauda, virs vidējā, ko piedāvā lv būvfirmas. Rezultātā, kad jāsaņem nopelnītais, saņemsiet tikai līgumā ierakstīto. Respektīvi 4.70 eur stundā mīnus nodokļi. Īpašnieks pēc papīriem ivo krievs, bet visu darbību vada artis krievs, bijušais sia bazalts un sks darbonis.
Bolt - Ужасный сервис (Sūdzība)
Сегодня около 16.00 садились в вызванную машину по адресу Сахарова 16, 8 поликлиника. Я инвалид 2-й группы с тростью и сын. На встречу вышел водитель и на все время поездки был неадекватный и оскорбительный монолог, на тему, что для таких "как я" надо вызывать машину с ассистентом за 10.00 евро. За время поездки 10 минут. Мой сын сказал, что он и является ассистентом. На это получили ответ, что люди и в ж... Е наркотики провозят...? Моя трость была закинута в багажник, со словами " чтоб салон...