www.sudzibas.lv Sandris Bitmanis Uzmeta uz 24 000 EUR.

Sandris Bitmanis - Uzmeta uz 24 000 EUR.

Sandris turpina uzmest būvniekus. Šoreiz uz 24 000 EUR.
Veicām zemes darbus un izbūvējām pamatus.
Pats Sandris dzīvo Zviedrijā, līdz ar to pilnvaroja savu tēvu un šī projekta arhitektu Imantu Bitmani, kā personu ar kuru viss ir jāsaskaņo, ja rodas jautājumi.
Un jautājumi radās ļoti, ļoti daudz, jo izstrādātā projekta kvalitāte bija viena no vājākajām, ko pēdējā 10 gadē bijām redzējuši.
Taču tā kā šis klients bija ieteikts no viena mūsu ļoti laba sadarbības partnera puses, nolēmām šoreiz nākt pretīm un izpalīdzēt (parasti redzot šādas kvalitātes projektus, mēs klientam laipni atsakam).
Ar Imantu (kā projekta autoru un pasūtītāja pilnvaroto personu) tika telefoniski saskaņoti un precizēti visi darba uzdevumi par lietām, kas vai nu projektā nebija risinātas vispār, vai arī bija pretrunas paša projekta ietvaros.
Būtiski, Imants ik pa laikam piebrauca objektā (pēc darba laika, kad meistari nav uz vietas) un pārbaudīja (vai tēloja ka pārbauda) veiktos darbu etapus. To zinām, jo objektā bija uzstādīta mūsu novērošanas kamera (ar klientu saskaņota). :)
Tad kad darbi bija pabeigti un tie bija jāpieņem, tad no Imanta puses sākās atrunas, ka tikties negrib, pamatu augstums nav pareizais (diskusija par 10 cm, kas bija ar Imantu saskaņoti). Piedāvājām tikties objektā, izrunāt uz vietas šo jautājumu un momentāli atrisināt. Imants telefoniski paziņoja, ka tikties negrib, no mūsu puses risinājumu nevajag, naudu tāpat netaisoties maksāt. Uzreiz zvanījām Sandrim- viņš vairs telefonu neceļ, atraksta whatsapp, ka nav laika runāt, atzvanīšot vēlāk. Zinot strīdus jautājumu- utt. Sandris zināmus telefonus vairs pēc tam neceļ.
Zvanijām no cita numura, Sandris šoreiz paceļ, taču viņam uzreiz atruna, ka viņš kaut kad maksāšot- bet esot jāsaprot cik viņam izmaksā novērst pamatu jautājumu problēmu (kas izrādās nemaz nav problēma, jo neviens neko pat netaisijās pārtisīt, uzreiz tika mūrētas sienas uz tiem pašiem pamatiem).
Tad Sandris atsūtīja bildi ar komentāru, ka viņš liekot papildus hidroizolāciju pamatiem no ārpuses (jāņem vērā, ka vēl viens papildus hidroizolācijas slānis projektā nav norādīts, kā arī nevienā sarunā un līdz ar to arī tāmē tas nav ticis apskatīts/ rēķināts).
Scenārijs Sandrim ar Imantu ļoti vienkāršs. Viens pasūta darbus un apņemas maksāt naudu, bet pats risinājumus nevēlas skaņot - šiem jautājumiem pilnvaro citu personu. Savukārt pilnvarotās personas uzdevums ir vest komunikāciju tikai pa telefonu un saskaņot kaut ko, kas pēc tam būs kā strīdus objekts, lai varētu mēģināt nesamaksāt naudu.

Ja nu Tu esi jaunais mājas pircējs Dzintaru iela 3, Piņkos- zini, ka šai mājai ir uzmetēju aura. :)

R

Silgailis 11 st atpakaļ