Mēness Boulinga centrs - Slikts serviss

Boulinga kafejnīcā ļoti nepieklājīgi darbinieki, arī ēdiens neatbilstošs. Mans draugs pasūtīja silto krējuma mērci, viņam atnesa kaut kādu citu, auksto. Es pasūtīju arī silto krējuma mērci, un tā garšoja pēc sēņu mērces, bija izteikta sēņu garša. Mani kāpostu ar zaļumiem salāti burtiski peldēja eļļā. Kad gājām uz boulingu, mums iedeva lapiņu, kur jāieraksta vārdi, bet mēs nezinājām kas tur ir jāraksta, pēc pajautāšanas mums ļoti skarbā tonī atbildēja.

D

Silgailis 15 st atpakaļ

Krējuma mērces dažreiz garšo pēc sēnēm

podolansmaksims001 15 st atpakaļ

Saja vieta reali vajag remontet.Atmosfera no 2000,un ir daudz apparati salauzti,kuri iedo kegeli.

krāslavietiss 5 st atpakaļ

Pareizi maksimka saka, ka atmosfēra ir no 2k sākuma. Kas bolings, kas paika no tādām vietām nekur neder. Palabojiet, ja kļūdos.