RD Electronics Valmiera Valleta TC - Slikts serviss

Vakar 27.12.2024. iegādājāmies datoru Asus vivabook, plus dāvanu karti izmantojām. Aizbraucot majās, ieslēdzot datoru, pēc tā 5 min darbības datora ekrānā parādās skrienošas svītras . Saprotot, ka tā tam nav jābūt notiek saziņa ar veikalu Valmierā TC Valleta, seko otreiz 40 km brauciens, lai nodotu datoru veikalam, protams naudu neatgriež, bet vaino, ka esam to iespējams nometuši zemē! Tālāk Seko mans iesniegums par naudas atgriešanu , bet tas notiks, tikai pēc tam, kad dators tiks servisa punktā pārbaudīts, jāgaidot aptuveni 2 nedēļas. Piedodiet, bet man vairs nav ne datora , ne naudas, tas ir normāli? Veikalā uz 3 min dators tika ieslēgts, darbojās ekrāns, arī mājās, tās 5 min bija normāls ekrāns, pēc tam uzmetās svītras .Tāpēc notika mana saziņa ar Patērētāju tiesību aizsardzības centru, tagad gaidīšu kāda būs veikala atbilde? Pēc tam rīkošos tālāk saskaņā ar PTAC. Skumji, bet fakts. Man arī gribētos vainot veikalu, varbūt tirgojat nekvalitatīvas preces? Nevis vainot pircēju!

S Spuris 15 st atpakaļ

Cik reizes ir jau te raksīts - neprērciet nekad neko taja krapnieku kantorī preces!? Ieteiktu griezties vajadzības gadījumā pie Neatkarīgo ekspertu asociāciju.Tas būs par maksu taču tie noteiks kas pie vainas bijis un visticamak jau ,ka toeši tad brāķu tirgotajs RD ! Tam arī naksies atgriezt naudu par Neatkarīgo ekspertu slēdzienu.