www.sudzibas.lv Omniva Slikts serviss

Omniva - Slikts serviss

14.02.25.interneta veikalā iegādājos preci, izvēlējos piegādi ar kurjeru mājās, ko nodrošina omniva.Saņēmu no veikala 220 pasūtījuma apstiprinājuma vēstuli, ka pirkums apmaksāts, info par saņēmēju ir, piegāde notiks līdz 21.02.Piegāde nenotika.Solīto sms,zvanu un epastu no kurjera nesaņēmu.Prece jau atgriezusies veikalā. Nepatīkama pieredze.

22.02.2025

Atbilde no Omniva_Latvija Pārstāvja atbilde 24.02.2025

Labdien!

Atvainojamies, ja esam radījuši Jums neērtības.

Ja rodas situācija, kad nav saņemts e-pasts vai kurjera zvans par plānoto ierašanos norādītajā adresē, visbiežāk tas liecina par nepilnībām saņēmēja datos, kā rezultātā piegādi nav iespējams veikt (piemēram, nekorekts saņēmēja telefona numurs). Tomēr, lai detalizēti atbildētu un komentētu Jūsu aprakstīto situāciju, mums būtu ļoti svarīgi zināt Omniva sūtījuma numuru, lai saprastu kāpēc un kādas problēmas ir radušās.

Lūdzam sazināties telefoniski uz 27042424 vai rakstot uz e-pastu [email protected] un norādot sūtījuma numuru, lai varam pārbaudīt minēto situāciju.

Ar cieņu,
Omniva

F

A AndronMacBeton 22.02.2025

Nu kaukā neticās. Tiešām nav kļūda telefona nummurā? Kurjers zvana 2reiz.

T Tatjana Kaupere 19.03.2025

Saņemt paciņu izvēlējos ar Omnivu ! Nav vietas norādītajā pakomātā, divas dienas kurjers vadā šurpu turpu!Zvanu uz info ,atbilde ir gaidiet ,varbūt rīt,varbūt parīt,varbūt aizparīt!Kad būs vieta !Bauskā ir trīs omnivas pakomati !Ir kas ļoti steidzams ,tā varētu gaidīt! Kurjera telefona numuru nedod ,aizietu pati pakaļ.Uzticēšanās zaudēta Omnivai .Un sarunāt ar info telefonu neizdevās jo neieklausās klienta problēmas un vajadzībās!Žēl!

T Tatjana Kaupere 19.03.2025

Omnivai ir pat ir bijis tā, ka kurjers piezvana ,vai variet atnākt pakaļ pakai ,ka nav vietas.Bet tas laikam ir atkarīgs no darbinieka