bit vai prusaks - tas ir un paliek pretīgi. Pēc bildītes skatos - kaut kā bitei man liekas līdzīga. Vai nu laikam nesaprotu, jo ar prusakiem lietas nav bijušas.
Paldies, ka informējāt - tagad būs zināms, ka šīs firmas saldumiem jāiet ar līkumu. Tad jau visur tādi brīnumi var būt.. fu, pretīgi...
Хочу защитить компанию "NML Group". Она не является производителем этого товара. Компания только продаёт этот товар. Я год там отработала, и могу сказать, что в компании работают честные, отзывчивые люди.
Izskatās pēc bites
Tas ir smags trieciens pa apetīti.
Nandia, pilnīgi noteikti tā nav bite. Bite var tikai nejauši iemaldījusies, bet prusuks nozīmē to, ka tur fabrikā nav pietiekama tīrība.
Un arī mazāki zvēriņi marmelādē