AtrisinātaNarvesen - ĻOTI nelaipna attieksme!
Ļoti nelaipns puisis! Bija ļoti neapmierināts ar to, ka ienācu veikalā! Nesasveicinājās kau arī es 3x teicu uzsvērti labdien! Visu demonstratīvi meta un Sita pret galdu! Pūta un elsa uz manu lūgumu! Aizrādīju, ka nav normāli tā attiekties pret klientu, bet viņš man nezkāpēc pārmeta, ka viņš esot noguris un viņam esot jāstrādā 350 stundas... Viennozīmīgi es šajā veikaliņā savu kāju vairs nesperšu! Tas nav normāli!
Labdien!
Atvainojamies par radušos situāciju!
Vai varam lūgt precizēt apmeklējuma vietu un aptuveno laiku – šeit pat vai rakstot [email protected]?
Narvesen atrodas Pilsoņu iela 13! P stradiņa KUS Teritorijā! Trešdien ap 17.00 Un gribēju piebilst,ka tā nav pirmā reize,kad puisis ir ĻOTI nelaipns, bet nu šoreiz bija pāri visam... Esmu mediķis...un arī nogurstu darbā...bet tāpēc jau neizgāžu savu nogurumu un nepatiku uz pacientiem!
Pēc 300 stundām neviens jau adekvāts nebūs vel apkalpošanas sfērā. Fuj vadībai.
Kā vienmēr gribas uzzināt, ko autore viņam teica. Atkal ūdens pircēji tēlo oligarhus un borzī? Es pēc 350 h ar kartupeli no 50 m attāluma tavu pieri iezīmētu, lai citi veikalnieki zina, kurš nāk ciemos :D.
Ja pats esi izvēlējies sev darbu,tad dari to kā pienākās,neskatoties uz apstākļiem.
Kas notiks,ja apkārt visi nogurušie darbinieki tagad uzvedīsies kā kretīni?
Cilvēki dabūs ko ir pelnijuši par savu attieksmi
Narvese atrodas Pilsoņu iela 13! P stradiņa KUS Teritorijā! Trešdien ap 17.00