AtrisinātaNano It - Hostinga pārtraukumi!
Pilnīgs murgs, katru dienu jau kādu mēnesi neiet lapa! Kad aizsūtu epastu kas un kā, tad saka ka viss labots, un vairs neatkārtosies! Naudu samaksāju, līgumu neatsūtija, bet kvalitāte pakaļā! Reāli darbojas nevis kā sola 99% bet 60% no visa laika. Neiesaku nevienam šitā uzķerties... Jau rīt mainu hostingu!
Uzņēmuma NANO IT pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.
vo vo, man tas pats!!! vislaik bij normāli, bet laikam kautko salaiduši grīstē
Tiko jau gribeeju rakstiit, skatos jau viena suudziiba prieksaa!! :DDDD
PIlnīgi piekrītu! Nevienam neiesaku ar šo uzņēmumu sadarboties! Man arī visu laiku saka, viss ir kārtībā un ka viss darbojas, bet reāli tā nav! Visu dienu neiet meili, tad pēcpusdienā atnāk 44! Vienu nedēļu pat bija gadījums, ka mani epasti negāja 5 dienas! Man šķiet, ka tas ir nepiedodami!
Vēlreiz piekrītu! Es ble viņiem jau trīs reizes esmu teicis ja vienreiz kauko labojiet tad nu pabrīdiniet vai var klientus noinformēt ka tad un tad būs pārtraukumi. Bet nē, pat tik daudz nevar izdarīt. Serviss mīnus 10.
meesls!
Man gan ar šo firmu nav problēmu, visu laiku lapa darbojas.
DEAC http://www.deac.lv/?object_id=58
Būtu labi ja no viniem varetu tikt vala vini jau tris dienas velk visu garuma sak likties ka tur stulbeni sez :(
Nezinu gan, jau sen ar nano, pa pusgadu nebija nekaadas lielas probleemas, vussu pazinjo ja graassaas veikt pauzi naktii, piemeeram.
Man nekad ar nano nav bijušas problēmas.
Attieksme pret klientu ir bijusi vairāk kā laba. Izpalīdzīgi utt.
nano ir viens no izpalīdzīgākajiem provaideriem Latvijā un atbalsta serviss strādā arī brīvdienās. malači!
Izmantoju nano pakalpojumus, daudz nesaprotu no tā saucamā hostinga, bet manā skatījuma dators ir dators, ir bijuši momenti ka mājaslapa ielādējās lēnāk nekā vajadzētu, bet tas ir reti un tāda veida problēma ātri pazūd.