Maxima - Slikts serviss
Šodien 21:00 ar bērnu iegājām veikala Maxima
Bērns gribēja bulciņu un suliņu aizgājām pie pašapkalpošanās kases bērns saka mest savu skārato naudiņu lai samaksātu
Un. Tur stāvēja divas pārdevējas kuras mums rupji pateica te nav nekāda krājkasīte Ka viņam uz vakaru aparāts nojūgsies ja metis tikai centus iekšā mēs protams atbildējām ka te nav tikai centi ka ir arī lielākas naudas monētas bet viņas neklausījās un uztraucas tikai par to ka met tikai mazos centus iekšā
Es arī pateicu ka tā nav mūsu problēma ka jums nojūgsies aparāts
Viņas atbildēja vajag iet pie kases ar tādu naudu
Es saku visas kases ir aizslēgtas tāpēc arī šeit nācām viņas atbild bet mēs jau šeit esam stāvot pie pašapkalpošanās kasēm
Un bērnam summa par bulciņu un suliņu nebija nekāda liela summa lai nokautu aparātu summa kopā bija 2€
Ir gadījies "nokaut " aparātu ar pārdesmit monētām, pirms manis bija jaunieši, kas reāli daudz sameta iekšā. Es ar saviem 89 centiem iestrēgu veikalā uz minūtēm 15. Jo, kad aparāts uzkaras, viņšneiet nē uz priekšu, ne atpakaļ un ir jātukšo ārā, tikai tad viņš parādīs reālo samaksāto, nesamaksāto summu un tikai tad es varēju nerēķināties līdz galam un paņemt preci. Mani toreiz neviens nepabrīdinaja, bet es reāli būtu pateicīga, ja kāds man to pateiktu. Nebija nekāda prieka tik ilgi sēdēt veikalā. Kasieriem ir redzama situācija, kas notiek katrā robotā. Priecājieties, ka jūs pabrīdināja un jums nenācās ar bērnu sēdēt veikalā.