Maxima - Maize/ Nepietiekams daudzums
Labdien. Iepirkos Stendes ielā, jau pēc plkst 17.00 veikalā nebija Latv. maiznieka saldskābā maize...turklāt vē akcijas maize. Vienmēr pērku so maizi....veikals strādā līdz 22.00 un tik ātri jau maizes vairs nav....vai nevajadzetu pārdomāt par pasūtījumu daudzumu? Pasūtīt tā, lai maize butu nopērkama arī vakara, kad cilveki nāk no darba.Sadas situācijas ir samērā biezi, vakarā pec darba iēj un jāskatās uz pustuksiem plauktiem.
Komentāri (3)
Labdien, mēs ļoti atvainojamies par to ka maizītes vakarā nebija plauktā. Tā atradās noliktavā, vienkārši pārdevējs neizlika visu maizīti, jo iepriekš viņu izlika un plaukts bija pilns. Vēlreiz atvainojamies un tādas kļūdas vairs centīsimies nepieļaut.
Evita Lidere
Informatīvā tālruņa konsultants
_________________________________________
MAXIMA Latvija SIA
"Abras", Krustkalni, Kekavas pagasts
Ķekavas novads, LV 2111
Latvija/Latvia
Tālr. / phone: 67061320
mobilais tālr. / mobile: +371 26959449
Fakss / fax: 67892101
e-pasts / e-mail: [slēpt]@maxima.lv
www.maxima.lv
https://www.facebook.com/MaximaLV
http://www.draugiem.lv/maxima/
https://twitter.com/maximaveikals
http://www.instgram.com/meistaramarka/
Labdien!
Liels paldies, ka informējāt mūs par šo situāciju. Kā ražotājs, protams, esam ieinteresēti, lai mūsu produkcija vienmēr pieejama veikalu plauktos, sevišķi tiem klientiem, kuri to izvēlējušies kā savu iecienītāko maizi. Turpmāk pievērsim paaugstinātu uzmanību atlikumiem veikalu plauktos vakaros un it īpaši norādītajā veikalā.
Mēs labprāt pateiktos Jums par lojalitāti Latvijas Maizniekam ar kādu gardu pārsteigumu. Ja Jūs tas iepriecinātu, lūdzu, atsūtiet savu tālruņa numuru, lai varam vienoties par tikšanās vietu un laiku.
Tavs draugs,
LATVIJAS MAIZNIEKS
Rīgas reģionālā vadītāja
Margarita Šēpere
Tālr./fakss +371 67617261
Mob. +371 26630053
Не понимаю как вообще их хлеб едят, тоже самое что нажраться клея. Когда-то на этом заводе пекли отличный хлеб с использованием в составе масла и прочих полезных продуктов, а сейчас этот хлеб самый не вкусный в Латвии и по вкусу напоминает вату по рецепту Европы - там такой едят уже давно.