Maxima - Laba apkalpošana
Paldies jaunajai meitenei ar vārdā Alise ar sarkanajiem matiem pie pašapkalpošanās kases (uz gadiem 18-20) , kura man palīdzēja ar pirkumiem. Neko viņai nejautājot atnāca un palīdzēja ieskenēt dešpakas ar ūdeņiem kā arī ar ļoti jauku attieksmi runāja ar mani! Nav kā citās maximās, kad pārdevējas kaut ko bubina zem deguna. Šī jaukā neitene man uzlaboja dienu! Var redzēt, ka viņai ļoti patīk tas ko dara!
Labdien!
Liels paldies, ka pozitīvi novērtējat Maxima veikala apkalpošanas kvalitāti. Vēlam arī turpmāk patīkamu iepirkšanos Maxima veikalos!
Ar cieņu,
"Maxima Latvija" komanda
Man, kā klientam, kurš tajā laikā iepirktos pie citas kases un uzkārtos aparāts (kā tas Maximā mēdz notikt), nepatiktu tas, ka pārdevēja Tavā vietā visu skenē un citi gaida. Ja nemāk darboties ar pašapkalpošanās kasi, nelien tur. Un nesaki, ka māki, jo tad Tev neviens neskrietu un nepalīdzētu.
Kapēc kasieri nevar bubināt sev zem deguna?
Jebkurā gadijumā nedaudz pastrādās un ātri pāries velme.
Ja maksā nevis naļikā, bet ar karti, tad nekas tur nekarās. Vienīgi jāpagaida, kad enerģētiķim un alkoholam vecumu apstiprina. Visur ir šrifti, bulkas un banānus atrast nav problēmu. Vecīšiem ir piedodama bremzēšana.