Manapica.lv - Slikts serviss
Tātad uzņēmuma mājaslapā ir norādīts, ka darbalaiks sākas no 10: 00 jebkurā dienā, bet jau laikā no 10: 00 līdz ~11: 05 neesmu saņēmis nekādu atbildi šodien (29.01.2019) no norādītā telefona numura (260-50-800) . Šī nav pirmā reize, kad šī picērija neatbild no rītiem.
Tad nezvani vairāk. Picēriju maz?
Picērija kā tāda man patīk - apmierina cenas, un picas ko pasūtu. Bet neapmierina tieši serviss pa telefonu - vienaldzība, dažkārt rupji atbild vai neatbild vispār utt...
P.S sūdzība ir tieši pa servisu pa telefonu!
Varbut nav ko regulari jau no pasa riita picas riit?
es strādāju nakts maiņās un no rīta ir tas brīdis, kad gribu paēst! Ja informācija saka, ka strādā no 10:00 tad tā arī jābūt!
Gribētu piebilst, ka regulāri nepasūtu, bet ik pa laikam. Nebija teikts nekas par to cik regulāri pasūtu bija teikts, ka ir gadījies vairākas reizes. Esmu manapica.lv klients jau vairāk nekā gadu!
Tātad vēl viena piebilde, ka atbildēja uz manu zvanu 11:13 un tad beidzot sanāca pasūtīt picu.
Es savus nervus taupītu. Nesanāk divas reizes nu i nafig, meklētu ko citu!
Visi latvieši taupa savus nervus un sēž alā, bet es nepadodos un panāku savu! Vēlāk arī pastāstu to citiem - nenoklusēju!
Īsti vīrieši nesūdzas;)
Nedomāju, ka tādi vēl pastāv...ņemot vērā cik sen ir bijis pēdējais karš un cik no tiem, kas karoja reāli piedalījās tajā un kuri sēdēja malā...ja nu vienīgi kādi aborigēni amazones džungļos vēl var būt tā nosaukti...katrā ziņā šis komentārs un šī mana atbilde ir ārpus tēmas!
P.S atbilde uz: "ramona 30.01.2019
Īsti vīrieši nesūdzas;)"