www.sudzibas.lv Lietuvas auto izsole Autoa.lt un Autoa.lv Neatgriež naudu par nenotikušu darījumu

Lietuvas auto izsole Autoa.lt un Autoa.lv - Neatgriež naudu par nenotikušu darījumu

Izsoļu vietnē iespējams bez maksas ievietot sludinājumu par automašīnas pārdošanu. Kad pircējs un pārdevējs ir vienojušies par cenu, krāpnieks piestāda rēķinu par kontaktu saņemšanu. Rēķins tiek samaksāts, manā gadījuma 2 reizes par 2 dažādiem auto, bet aizbraucot uz vietas atklājās, ka pārdevējs ir slēpis defektus, auto ir stipri sliktākā stāvoklī kā bija minēts aprakstā. Rezultātā iztērēta nauda par izsoli + iztērēta nauda par ceļu + pazaudēta diena. Uz e-pastiem izsoļu vietne neatbild, ignorē, naudu neatgriež. Lielākā daļa no izsoles auto ir atrodami Autoplius.lt, kur arī ir iespēja aprunāties ar pārdevēju bez papildu 100-300EUR par kontaktiem. Neuzķerieties, atbildību nekādu nenes, tikai administrē lapu un iekasē naudu!

C