www.sudzibas.lv Lidl stilts seviss

Lidl - stilts seviss

Lidl veikalā 05.02.25. plkst: 8:00 iepirkos Lidl veikalā Prūši ielā 1 un devos uz kasi kurai augšā dega numuriņs, ka kase ir atvērta. Bet man no apkalpošanas zonas bļauj, ka lai "nāku šurp". Pirmāmkārtam nav ko bļaut, otramkārtam kā man kā klientm bija zināt, ka arī pašapkalpošanas zonā ir iespēja maksāt ar skaidru naudu.
Kasiere bija rupja uz manis teikto ka vajaga konkrēti pateikt ka šeit pie viņas var norēķināties arī ar skaidru naudu nevis parādīt savu audzināšanas līmeni un ķēmoties angļu valodā ka viņa arī angliski var komunicēt, un ka ja vēlos kasīties varam arī pakasīties. Kasieres rīcība bija ļoti zemiska, jo centās uz klienta nezināšanas fona pacelt savu pašapziņu.
Ļoti neprofesionāla klientu apkalpošana, briesmīga attieksme pret klientu, kas sabojāja man rītu.

V