www.sudzibas.lv KARE SIA Slikts serviss

KARE SIA - Slikts serviss

Protams atkal es rakstu lai Valmierieši un citi atputgribētāji zinātu Es 16.08.24 atpūšoties ara kafejnīca Kare Valmiera Cesu13 nopirku bezalholiskos dzērienus un tad pēc kāda laika APSARGS izdomāja piesviest (nevis nolika) krēslu un viss saturs kas bija uz galda uzlija man klēpi Tad es piegāju pie bara tur it ka uzklausi īpašnieces meita viņa pateica ka neko nezina Tad es piegāju pie APSARGA(pēc krēsla pieviešanas viņš pazuda blakus telpa) protams neka neatbildēja ES UZSKATU KA TAS APSARGS NEVAR STRADAT Un tad tas krēsls stāvēja un nevienam nebija vajadzīgs Pectam APSARGS centās neradīties VARBUT MAN VAJADZEJA ALKOHOLU PIRKT TAD NEBUTU TA IZDARIJIS ALKOHOLU ES NELIETOJU. VALMIERA CESU13

Dusmīgais Ainārs 21.08.2024

Izmazgā tās bikese un liecies mierā . 😒

S sailijs cietusīīī 22.08.2024

Cienijamais Dusmīgais Ainārs diez vai tu butu baigi laimigs kad tev uzlietu uz biksem es tacu gaju atpusties Protams rakstisu vel un vel lai Valmieriesi un citi atpustgribetaji to zinatu