Hesburger - Slikts serviss
Es aizgāju uz Origo Hesburger, pasūtīju burgerus ar kakao, bet tomēr kasiere izdomāja, ka man labāk garšotu melna kafija (ko es nedrīkstu dzert). Vēlāk es lūdzu, lai jau uztaisītās un atnestās melnās kafijas vietā atnes manis lūgto kakao, bet kasiere atteicās to darīt apgalvojot, ka viņa to nedrīkst. Nauda tika samaksāta, bet tomēr pie sava kakao netiku. Vai tiešām es pati vairs nevaru izvēlēties ko es vēlos?
Ja atnesto kafiju nedzērāt un uzreiz nosaucāt saprotamu iemeslu, tad nevajadzētu būt nekādām problēmām dzērienus apmainīt. Vēl būtu jāparbauda, kas rakstīts čekā (kakao vai kafija), lai būtu pierādījums menedžerim vai uzraugošajam personālam.
Nedzerta kafija tika aiznesta atpakaļ, apmainīt atteicās, tāpēc atstāju to turpat uz letes.
Nu Hesburger kafija vai kaka-o dzert ir sevi necienīt. Tas ir duļķains ūdens nevis dzēriens.
šajā gadijumā bija jāaicina vadītājs, un viss. ja vadītājs nesaprot vai nav zvans uz biroju, lai kāds sīkums būtu kafija, šajā gadijumā jums bija taisnība.
Caur drive-in pasūtīju 2 neasus vrapus un siera burgerus bez sīpoliem. Un kā jau vienmēr neviens to nedzird... Burgeri no stāvējuši kādas 2h un ar sīpoliem. Vrapi assi. Un vai jūs varētu pateikt kā var sačakarēt pat Sprite?
Kur tu esi rāvis, ka tas ir restorāns un sastāvdaļas vari komplektēt pats? Sprite var sačakarēt elementāri, beidzas pulveris tad dabū pliku gāzētu ūdeni.