Grāmatnīca Jānis Roze - Brāķēta prece
12.11.2024. Jelgavā, Driksas ielā 4, iegādājos grāmatu "Skani, mana grāmatiņa! Mežā". Grāmatai nestrādāja lapa ar skanošu ūdenskritumu, pārējās lapas kā kuru reizi strādāja, plastmasas ķepiņa pie baterijām tika izņemta pirms grāmatas lietošanas. Grāmatu devos samainīt decembra otrajā pusē, kur laipna pārdevēja man grāmatu samainīja pret tādu pašu un teica, ja nestrādā, nāciet un samainīsim. Čeku nemainīja, apliecinājumu par maiņu ar nedeva, tikai samainīja grāmatu. Arī šī grāmata nestrādā kā vajadzētu. Veikalā bija divas pārdevējas, kuras paziņoja, ka maiņa, ejiet izvēlaties par šo summu kaut ko citu. Sauc atpakaļ, ka tomēr nē, jo laiks jau ir pagājis pārāk ilgs, arī no decembra, kad veicu pirmo maiņu. Neviens mani neinformēja cik ilgs ir laiks, lai šādu grāmatu apmainītu, ne pirmajā maiņas reizē, ne otrajā. Saprotu, ka grāmata iegādāta uz vietas, ne internetā, bet tomēr tā ir elektroniska prece. Uzņēmums uz epastu neatbild, ja klientam nav taisnība arī tad ir jāatbild uz epastu.
Kapēc nevar pārbaudīt veikalā?
Grāmatai pie baterijas ir plastmasas ķepiņa,nekad neņemu laukā, vēl jo vairāk, ja grāmata ir dāvana. Ja pirms pārdošanas ir jāpārbauda,tad lūdzu, lai laipnās pārdevējas savus klientus informē un pārbauda.
Tu gribi no minimālās algas latvieteļa, kurš balso par Vienotībām, lai reāli izdara savu darbu?
cik naivi...