Lūgums klientam Jurim piezvanīt uz Gorbantu 67844944, lai būtu skaidrs, kas noticis, un lai nebūtu anonīms akmens mums pierē...
Mums šīs sezonas grupās nav neviena klienta Jura. Kur ir problēma?
Es domāju, ka tas ir konkurents. Ja tiešām cilvēkam būtu kautkas nepaticis no slēpošanas tūres, tad viņš būtu visu sīkumos aprakstījis..kas, ko un kā! Bet te uzrakstīti divi teikumi un bez nekādiem paskaidrojumiem.
es ari esmu braucis ar Gorbants firmu un brauksim ari marta..interesanti---kurs tad te bija tik abizots ka uzrakstija bezvertigu teikumu ka firma ir slikta:)?laikam vinam netika iedota atlaide uz 50 procjiem:D
Nekur jau nebūs viss ideāli, jebkur varēs atrast pie kā piekasīties, ja vien gribēsim! Man brauca ģimenes draugi šogad atpūties, piedevām kopā ar mazu bēbi, pa 95% apmierināti, viens no labākajiem slēpošanas braucienien esot bijis!
Mums šīs sezonas grupās nav neviena klienta Jura. Kur ir problēma?
negribu izplūst garumā...bet nav viss tik ideāli, kā sākumā tiek pasniegts