AtrisinātaGalina Roslika - Krapsana
Velos bridinat lai neaizdodat naudu sai Galinai Roslikai ex Jegorova. Aizdevu 1070 eiro un ta ari atpakal nedabuju. Mani neuztrauc ta nauda bet vienkarsi velos pabridinat citus cilvekus lai ir uzmanigi un neaizdod Galinai Roslikai naudu. Vina viriesus tin ap pirkstu ka vien mak.
Sūdzība veiksmīgi atrisināta
Saule7555
29.09.2017
Ar sūdzība pieminēto personu ir panākta vienošanās savā starpā tāpēc vēlos atrisinat sūdzību par Gaļinu Rosliku.
Kaspar Pacer beidz sito visu vajasanu pret konkretu cilveku citadi pasam smagi klasies!
Sis nab draudesana bet bridinajums ja neliks miera un sudzibai.lv es personigi sazinashos lai dzes lauka so ierakstu!
Bridini labak pats sevi... ta nav vajasana. Wnk lai atgriez naudu atpakal ko izkrapa ta maita savadak abi uzzinasiet kas bus. Man vienalga kads aizstavis esi. Neesi pirmais kas no vinas puses draud man. Lai gaida otrdienu kad piebrauks dazi
Sis jau izklausas pec draudeshanas un vajasanas pats vainigs ka aizdevi, un pats zinaji kada vinja!
Lai jau dzes lauka het saliksu visa interneta.
Laukos laikam katras sūdzības atrisinājums beidzas nakts izbraucienā uz mežu :D
Paskatisimies, kurs kura ir krapnieks, un stipri saubos vai Galina Roslika ex Jegorova ir krapniece atskiriba no tevis!
Man vienalga ko sis kaspars pecers raksta vai dara pret mani..vinjs dara to jo krit zema liimenii..
Es uz slimiem cilwekiem nedusmojos...labak kaspar paskaties uz sevis ka tu dari..tie kas zin mani diezwai sapratis tawus izgajienus..
o, sīkā arī klāt. paņemu popkornu, kad būs nākamais cēliens?
Sito Kasparu Paceru rakstitais ir meli un nepaties apvainojums citam, un vinam kaut kas nav riktigi ar nerviem, ka steidzigi jagriezas pie psihologu. Skaitas divu bernu tevs- tas ir tik nosaukums, nemaksa pat alimentus. Jo toposa meitene Janika Ozolina bus nakosa vajasanas upure, zinot vinu psihisko stavokli talu nekur nepanaks.
Neapnik taisit viltus profilus Galina Roslika?
Super,nakamais upuris atrasts...
Ka vinjs var maksat kko berniem jo tiklidz berns kopigs ta vinjam viss po...j..
Ko bernam dod to uzreiz atnem...
Uzmanaties meitenes no vinja savadak gauzi raudaasat...
Nevēlies man aizdot 1070 un atpakaļ neprasīt ,jo tev vienalga? :D
P.s Gaidu otro cēlienu.