www.sudzibas.lv First Auto Maldināšana

First Auto - Maldināšana

Novembra sākumā tika iegādāts bmw x6, kuram šis kantoris arī ir izgājis (lasi - sarunājis) jaunu tehnisko apskati.
Pašu vaina, ka auto netika padziļināti pārbaudīts pie iegādes, taču uzticējāmies vismaz tiem stāstiem, par kuriem jautājām, apzinoties, ka noteikti būs savi trūkumi un kaut kādi līdzekļi jebkurā gadījumā būs jāziedo remontam.
2 nedēļas pēc iegādes automašīnai nobruka kārba, iztecēja visa eļļa laukā. Par mehāniskiem bojājumiem - sen nolauzta un aprūsēJusi atspere, ar kuru tehnisko apskati noteikti nevar iziet, neredzēti drausmīgi bojāts pneimas balons, otrādi uzliktas siksnas, atskrūvētas detaļas, daudz brīvkustības vairākos punktos, bojāts demferis un ļoti daudz citu sīkumu. Pamatlietas, dēļ kurām auto kuru katru brīdi var apstāties, ir pārāk daudz ar kopējo tāmi uz dažiem tūkstošiem.
Tam, iespējams, nebūtu veltīts tik daudz uzmanības, ja auto neitktu prezentēts kā labs, pārbaudīts, tikko no servisa apčubināts utt.
Vēlreiz atkārtošos, ka paši vainīgi, ka uzticējāmies, bet šis vairāk ir adresēts potenciāliem pircējiem, lai ņem vērā, ka visam ir jāiziet cauri pašiem, aizvedot, vēlams, uz savu servisu un noteikti noticēt vārdiem, kur nu vēl vietējai tukuma tehniskai apskatei.

J