Čili Pica - Krāpšana
Https://www.cv.lv/darba-sludinajums/cilija-pizza-sia/picerijas-direktoru-i-980-eur-brutto-1680-eur-brutto-a3772752.Html
atkal tiek meklēts direktors, laikam nevar atrast, sūdu uzņēmums ar sūdu personālu. Miskaste. No nekā miljonu apgrozījumu viņiem vajag, kur tādu marsieti atrast? Debīlisms, viņi pat ofisa telpas reprezentablas nevar atļauties, dzīvo ilūzijās. Aizvērt šīs zabigalovkas ciet! Sūdu kantoris.
Nu tipiska Latvijas situācija, izlieto darbinieku un izmet. Sociālās garantijas nekādas. Tāpēc arī visu laiku meklē, tad direktorus, tad reģionālos vadītājus, tad oficiantus un pavārus. Un kurš tur ilgi grib strādāt tādā vietā ? Neviens.
Ta ir vairak neka miskaste
sūdu iestāde ar sūdu personālu...
Esmu ļoti neapmierināta! Mans tētis pasūtīja pie Jums picu, pēc kuras saindējās un jau 2 dienu jūtas briesmīgi. Nākošajā reizē ieradīšos klātienē pie Jums! Kā vispār tā var ? Cilvēks samaksāja naudu, lai saindētos?
Pasūtīju gaļu, šašliks, gaļa bez marinādes bez garšas. Pelmeņi arī bijā negaršīgi. Samaksājām 25 eiro. Vairs neiešu un citiem neiesaku šo vietu. Labāk aiziett citur, Jelgavā īr arī citās vietās.
Čili pica