Reitings Slimnīcas

Aptiekas Ārsts Slimnīcas Veselības / Dzīvības apdrošināšana Veselības centrs Zobārstniecība
Sūdzību skaits uzņēmumā
100%
Valkas slimnīca
Jūsu Ārsti Privātklīnika

Bērnu Slimnīca Novietne Torņakalnā -

Manam pratam ir pilnigi neaptverami apstakli bernu slimnica....Apstakli vienkarsi kriminali un personals tads ka liekas ka atrodos lopkautuve!!Esmu šokā!! :(

Gaiļezers Stacionārs - Ķirurgija 10. Nodaļa

Ķirurgija 10. Nodaļa Latvija tiek veiktas dazadas labdaribas akcijas veselibas aprupes iestades, piemeram palidzesim musu berniem elpot, saulainas dienas musu berniem u. CBet gandriz neviens nav aizdomajies kados apstaklos stradajam mes medicinas darbinieki, ka jutamies mes stradajot klinika, kura nav nedz dusas nedz elementaras toletes atseviski personalam, ir vienigi saura, auksta veca vanna ar saluzusu rokturi, pa kuru tek aukstais udens udens.. Ipasa bauda butu mazgaties, aukstaja dusa, varam partapt par...

U User2377 24.02.2007
Komentāri 5 Slimnīcas

Gaiļezers Stacionārs - Esli u vas problemi s glazami - bojtesj boljnici Gailezers!

Esli u vas problemi s glazami - bojtesj boljnici Gailezers! Esli u vas problemi s glazami - bojtesj boljnici Gailezers. Doktor LIGUTE vo vremja opereciji krichit i rugaet boljnogo. No eto bilo bi pol bedi! Ona kalechit glaza v polnom smisle! Posle obichnoj operacii na kataraktu vi zaprosto mozete oslepnutj. I nikakoj otvetstvennosti za sodejannoe eta gospoža ne nesjot!