Reitings Picērijas
Doka Pica |
Grill Niko |
La Pizza Veloce |
Can Can Pizza - Briesmīgs serviss
Lapa ‘jūsu viedoklis’ nestrādā, visas atsauksmes tiek ignorētas. Uzņēmumam ir pilnīgi vienalga par negatīvo pieredzi. Ierados 12: 30, aizgāju 14: 30. Ēdiens tika pasūtīt ātri, pēc 30-40 min pienāk viesmīlis un jautā ko es pasūtīju, bez atvainošanās. Pēc stundas saņemu ēdienu, ļoti garšīgi, iesaku kraukšķīgās vistas bļodu. Lūdzu rēķinu kuru man protams neatnes pēc mūžības un ap 14: 30 pati pienāku un palūdzu to, teicu, ka 2 stundas gaidu uz ko dzirdu “jūs 2h gaidat rēķinu”? Es saku, ka 2...
Can Can Pizza - Krāpšana
Neiesaku. Kādreiz sūtījām un gājām klātienē ēst, vienmēr 1+1, šobrīd var pasūtīt līdzņemšanā joprojām ar šo akciju un vēl atlaidi sabūt, bet kā izrādās uz vietas aizejot nevar. Neviens nepabrīdina, ēdienkarte tā pati, kur visur sarakstīts 1+1 un beigās samaksā par abām picām un saproti to tikai mājās. Nevienam neiesaku iet ēst uz vietas, jo tas var beigties kā man ar 60% uzcenojumu. Diezgan strauji no lētākās picas pārtapa par sliktāko, dārgāko un negaršīgāko.
The Pizza Mood - Nepatiesa reklāma
Picas izmērs neatbilst solītajiem 29cm. Vienīgais kas atbilst 29cm ir picas kaste. Vēlējos ievietot atsauksmi www.thepizzamood.lv lapā sadaļā pie atsauksmēm, bet tāda opcija nepastāv. Kādā veidā tad ir norādītas tur esošās atsauksmes, pašu izdomātas? !
Ladypizza - Slikts un maldinošs serviss
Pirmām kārtām jau kopš atvēršanās bija divas lietas, kas bija unikālas šai iestādei. 1) Bezmaksas piegāde picām, kaut vai sūtot vienu. 2) Kā jau liecina nosaukums, picērijā strādā daiļā dzimuma pārstāves un picas vienmēr piegādāja tās pašas meitenes, kuras picas cepa. 3) Veikt apmaksu par picu varēja gan skaidrā naudā, gan arī ar karti. Tagad par pašu sūdzību. Pasūtam picas, viss forši otrā telefona galā jauka meitene, piekrīt pielikt sastāvdaļas un noņemt citas. Solītais laiks piegādei 40...
Stender's Pica - Slikts serviss un kvalitāte
Šādi notiek jau otro reizi nepilna mēneša laikā. Visa ģimene pasūtam vakariņas ar piegādi uz mājām un trūkst viena porcija. Visi ēd un viens bešā. Pirmajā reizē gaidījām stundu, kamēr atveda trūkstošo porciju, bet mums vismaz atvainojās un iedeva dāvanā kolu. Taču frī kartupeļi nebija līdz galam izcepti. Ok, kam negadās. Bet nu jau tas notika 2. Reizi, trūkstošo porciju gaidījām 2 h, ne atvainojās neko, stundu zvanījām kamēr vispār sazvanījām picēriju. Atveda cūkgaļas podiņu ar 1 fetas siera gabaliņu un dažiem maziem gaļas gabaliņiem. Paldies, vairs pie jums neēdīsim.
Studio Pizza - Nekvalitatīvs, piededzis ēdiens
03.08.2022 ap 17.00 pasūtīju 2 picas, kartupelīšus, siera nūjiņas līdzņemšanai. 17.40 vīrs izņēma pasūtījumu, neatverot iepakojumus, devās prom. Mājās bija pārsteigums - abas picas piedegušas. Salāti uz burgera picas diezgan brūnīgi, kas neizskatās svaigi... Siera pica kaut cik vēl ēdama. Siera nūjiņām trūkst mērce. Vienīgais, kas bija ok, tie bija fri kartupelīši ar mērcīti. Saprotu, ka vasaras sezonā tur strādā skolnieki, bet vai tiešām nav neviens atbildīgais, kas aplūko, vai pagatavotās picas ir ēdamas? Nav doma vairs apmeklēt šo vietu.
Čili Pizza - Briesmīgs ēdiens un apkalpošana
Šodienas Čilli Pizza apmeklējums ar bērniem bija briesmīgs. Viss sākās ar to, ka mūsu pasūtītā kola negaršoja pēc kolas, bet gan pēc ūdens ar melnu krāsu, pat nesmaržoja pēc kolas. Viesmīlei par to teicām un viņa atvainojās, ka esot aizmirsts pieliet kolai sīrupu un tāpēc tā, bet atnesa jaunu. Pasūtījuma ar bērniem picas - trīs kaķīšu picas un 1 picu 30cm ar bekonu, rukolu utt. Picas gaidījām 40 minūtes, atnesa tad, kad 2x jautājām un teica, ka mums vēl dekorējot. Picas tika atnestas auksta...
Čili Pizza - Slikts serviss un negaršīgs ēdiens
Labdien! Šī gada 2. Janvāri ar savu līgavaini devos uz Čili picu randiņā. Mēs uz randiņiem ejam reti un randiņu mirkļos es vēlos dzīvot Skaisti, bet Čili pica said giiiirl no. Pirmkārt, es pasūtīju veģetāros salātus #govegan, bet man atnesa #vistu. Liiiike koooo? Mums bija jāsteidzas uz filmu, tāpēc nācās viena ēst drauga picu (viņš ir veģetārietis) un tā pica bija negaršīga. Kad dievs dalīja mērčuku, čili pica nebija mājās, nu šausmas. Pamatnīte nekāda, mērce nekāda, rēķins briesmīgs, kino soso, randiņš norm, dzīve okei.
Picu darbnīca - Slikts serviss
Pasūtīju pārlocīto picu, 5 minūšu laikā man viņu atnesa, nodomāju, ka pārāk ātri. Sāku griezt, mīkla bija izcepusies ideāli, taču viss iekšā nebija vispār izcepies. Sēnes pilnībā jēlas, šķiņķis auksts un siers pavisam nedaudz sāka kausēties. Palūdzu, lai izcepj līdz galam. Vēl pēc 5 min man atnesa picu. Mīkla bija jau sausa un gandrīz nodegusi, siers tik tikko izkusa, taču galīgi nebija garšīgs, šķiņķis arī tāds paauksts un sēnes joprojām jēlas un neēdamas. Piegāju samaksāt, pateicu, ka...
Lulu Pica - Slikts serviss
Pasūtīju savu ēdienu krievu valodā, darbiniece līga ar mani nesasveicinājās, nepateica, kāda ir pasūtījuma summa un ar maksimāli “pretīgu” sejas izteiksmi. Ar šādu uzvedību pilnībā izbojāja garastāvokli, nepadomājot, ka cilvēkam varētu būt bijusi slikta diena. Šis viss notiek jau 2 dienu laikā, jo es katru dienu pusdienu starpbrīdī nāku šeit ēst.
Picas Meistars - Slikts serviss, nav komunikācijas
Pasutijam picu manapiegade.lv, nesaņēmām nekādu apstiprinājumu un baidījāmies nodublēt pasūtījumu. Nolēmām gaidīt norādīto laiku 30min (kā minimums pasūtījuma apstrādei un statusa maiņai) , tikai pēc 1,5h saņēmām zvanu ka jāgaida vel 1h, noskaitāmies bet samierinājāmies. Pie atzīmes 3 h mēģinājām sazvanīt un neviens necel. Aizrakstījām ziņu ka atsakāmies no pasūtījuma, ciemiņu bērniem uzsildījām makaronus. Pēc 30min saņēmām zvanu no kurjera, kuram izstāstījām iemeslu, kurjers bija saprotošs un...
Stender's Pica - Slikts serviss
Attieksme pretīga! Pasūtījumu gaidījām ilgi, pie stenders lielo komplektu saņēmām frī jēlus, knapi izvārītus bez garšvielām, un bez vistiņām, lai gan tās iekļaujas komplektā. Pasūtītos churros saņēmu nepilnus ar necik mērci virsū. Es samaksāju pie 12€ un draugs pie 7€. Attieksme bija briesmīga. Kad gāju ko teikt pretī saņēmu (alitas Ceraukstes vārdi) - “zini ko? Ja tev kaut kas nepatīk piever muti. ” kā arī uzskatu, ka cilvēku izsmiešanu un izķēmošana nav pieņemama. Tualetes arī neizskatījā...
Čili Pizza - Slikts serviss
Sveiki, apmeklēju vairākas čili un gribas laikam tomēr ko pateikt. Rīgā, daudzās čilī, ēdiens nav galam gatavs, viesmīļi kopīgi”tusējas”. Ogrē-garšīgas picas, par to paldies. Tikai-viesmīli-jauni, tie ir pasaukuši draugus, runājas. Citreiz, picas-2h. Burgeru vsp jāgaida ilgi. Sēžot pie galda, dzirdu neapmierinātos pavārus. Varbūt vajag mazāk čilī lv, būtu labāka kvalitāte
Čili Pizza - Неуважение к клиенту
Добрый день! Сегодня 04.07.2022 приблизительно в 15: 30, я с сыном как обычно приехал на обед в Čilipica на маскавас 400 в т/ц Zoom. И каково же было моё удивление, когда нас оттуда просто выгнали! Это как!? Это для вас нормальная практика, выставлять постоянных клиентов? Причину назвали то, что у моего сына была грязная рабочая роба... , и он мог испачкать стул на котором сидел.. ! Что это за чушь! На секундочку, мы приехали на машине в которой светло бежевый салон и там все почему-то чисто а ваши "безумно дорогие и антикварные стулья" он бы испачкал! Возмущению нет предела!
Lulu Pica - Klientu maldināšana
Sola, kad atvedis stundas laikā, bet atved tikai pēc 2.5h (ir nakts vidus un visiem nav bezgalīgi daudz stundas darba dienas naktī ko pavadīt gaidot kurjeru) , atved nepareizu pasūtījumu. Apsola nākamajā reize bezmaksas picu, bet neatved. Kurjers kurš itka esot “zvanījis”, bet nav zvanījis, esam ļoti vīlušies: ( - morāle.
Čili Pizza - Slikts serviss
Atnācām 1h 30 min pirms ciet taisīšanās pajautājām cik ilgi būtu jāgaida mūsu pasūtījumus atbildēja tik rupji un nepieklājīgi pateica ka atnācām pārāk vēlu un kamēr ēdienu sataisīs paliks 10 minūtes lai paēstu varam palikt bet ja nespēdam līdz līdz ciet taisīšanas dzīs projām es protams saprotu ka tiešām vēlu varbūt atnācām bet tik rupji runāt ar cilvēkiem šausmas.
Čili Pizza - Slikts serviss
Biju paēst Valdeķu ielas Chili Pizza. Pasūtīju picu Atlanto Gurman un frī kartupeļus. Sākšu ar to, ka atnesot frī kartupeļus pa virsu tiem bija uzmests čeks un oficiante noliekot uz galda pamanīja un ar rokām noņēma nost un daži no frī kartupeļiem izskatījās sabojājušies pievienoju foto. Atnesot picu, tā izskatījās diezgan nabadzīga un tagad pētot sastāvu saprotu, ka nebija pievienots puravs un sīpolu džems. Pievienoju bildi kādai picai bija jāizskatās un kādu man atnesa.
Lulu Pica - Krāpšana, slikts serviss
Neiesaku pirkt picu no lulu jo dabūsiet visi skraidīt uz toleti ar caureju pluss vēl viņu piegādātāji krāpjas ar skaidro naudu. Pica tiek pievienots pārāk daudz stiprais kečups un mīkla pat nav izcepta. Ja domājat ka tā ir pati labākā pica jūs maldina jo tā ir pati pretigaka un ta vieta es labāk pērku kaut kur citur vai pat eju pirkt veikalā picu.
Lulu Pica - Piedegusi pica.
No Lulū picērijas, Rīgā, A. Saharova ielā 3A, tika saņemtas piedegušas picas, neēdamas, rūgtas. Salami picas kastē ieklīdis draudziņš - sadedzis šampinjons. Šoks par attieksmi pret klientiem, kam tiek piegādāts tāds ēdiens. Visiem var gadīties, bet divas picas vienlaicīgi sadedzināt, tas ir jāmāk. Mums šoks, bērnam asaras, ko tādu nebijām gaidijuši! Izvērtējat pirms sūtat LULU PICU, var sagaidīt pārsteigumu.
Čili Pizza - Slikts serviss
Ar draugu esam ļoti vīlušies apkalpošanā t/c Akropole Rīga. Viss bija labi līdz tam brīdim, kad mēs ēdam un oficiante kura knapi runā latviešu valodā mēģina mūs izdzīt(sākot lasīt traukus ar neapēdušo ēdienu). Nesaprotu vai bija tik grūti pagaidīt 5 min kamēr apēdīsim mūsu picas?( Labāk būtu aizgājuši uz maķīti, kur mūs nedzītu prom. Vienkārši fuj.