Liepājas Autobusu Parks

Ar atbildēm
Apskatīt statistiku

Liepājas Autobusu Parks - Sūdzības un atsauksmes

Liepājas Autobusu Parks - Šofera neverība

Šofera neverība Labvakar! Šovakar 15.03.2018 saskaros ar sabiedriskā autobusa šofera neveribu. Kapjot autobusā kungu ielā pulkstens 19.14 jau bija apgrutinata iekapšana ar bernu ratiņiem,jo nebija nolaits autobusa borts, kapjot arā no autobusa ezera ielas pieturā pulkstens19.18 Autobusa šoferis neparliecinotie vai pasažieri ir izkapuši vera ciet durvis. Kad kāpu arā no autobusanepaspeju ne izkapt pati ara ne ar bernu ratiņus izstumt! Iespiežot mani durvis bernu ratiņi palika autobusu salonā! Autobus slimnica-M.ķempes iela no slimnicas atstāja 18.50 taka braucu ar menešbiļeti, neieveroju borta numuru!

Liepājas Autobusu Parks - Šoferīši, padomāsim par saviem klientiem, Lūdzu!

Šoferīši, padomāsim par saviem klientiem, Lūdzu! 14. Marts.. Autobuss no Misas pienāca 7: 07, un mikroautobuss kas kursē no bārbeles uz Rīgu nepagaidīja, uz 4 cilvēki nokāvēja darbu sakarā ar to! Lūdzam kaut ko darīt lietas labā, lai tāda situācija vairs neatkārtotos, jo cilvēkiem no rīta nav citas iespējas tikt uz darbu un visa cerība ir uz šo mikroautobusu. Cik zināms, maršrutu saraksts tika samainīta tā, lai autobusi gaidītu viens otru - kas, diemžēl, nenotika! Šoferīši, padomāsim par saviem klientiem, Lūdzu!

Liepājas Autobusu Parks - Šoferis Edvīns Roķis

Šoferis Edvīns Roķis Sabiedriskā autobusa vadītājs Edvīns Roķis vadot autobusu maršrutā Liepāja - Pāvilosta , 27.februārī, divām gados vecākām kundzēm durvīs iespieda kāju. Pirmajai kundzei tas nebija tik traki, savukārt, otrā kundze pilnīgi iekliedzās. Tā nav pareizā attieksme sabiedriskā autovadītāja šoferim. Varbūt firmai vajadzētu apmācīt gados vecākus šoferus par pieklājības frāzēm un darbībām?

Liepājas Autobusu Parks - Nepienāk 23. maršruta sabiedriskais transports

Nepienāk 23. maršruta sabiedriskais transports 2018. Gada 27. Februārī, pamatojoties hz kustību sarakstu, un plānojot laiku, lai dod tos uz darbu, devos uz 23. Maršruta sabiedrisko transportu. 23. Maršruta sabiedriskais transports Piltenes ielā, kuram atbilstoši kustību sarakstam no O. Kalpaka tilta jāpienāk plkst.12: 04 nepienāca.. Gaidot līdz 12: 10 transports tā arī netika sagaidīts.

Liepājas Autobusu Parks - Šoferu vadītājs pabrauca pieturai garam

Šoferu vadītājs pabrauca pieturai garam Es šodien gaidīju pie olimpiskais centrs autobusu 13.59. Šoferu vadītājs bija laika bet pabrauca man garām . vai šoferu vadītājs bija akls ka neredzēja mani ka es stāvēju pietura kas par lietu. kāpēc šofera vadītājs neapstājas pieturā man bija jāgaida aptuveni 2 stundas lai tikai tiktu mājās.

Liepājas Autobusu Parks - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien12.02.18 22:25 beidzot darbu pamaniju ka brauc autobuss #3 virzirna no Laumas pieturas uz Ziemeļu pieturu, iesaku uzreiz skriet, autobuss bija tukš, un atnaca nevis 29 minutes , ka viņam butu paredzets, bet 26 minutes, brauca liela atruma, tadejadi nepaspeju aizskriet lidz pieturai, vaditai neapstadinot autobusu turpinaja savu ceļu, kaut ari vareja pamanit ka viņam aizmugure skridn cilveks, rezultata man ir jasalst 15 minutes, kamer atnaks cits, lugums sodit šo šoferi, ka ari stingrak ieverot laikus kuros ir janak autobusam!

Liepājas Autobusu Parks - Grafika neievērošana

Grafika neievērošana Šodien, 26. Janvārī, 19: 55 bija jāpienāk 22 mikriņam, pieturā ziemeļu kapi, es pieturā (neskatoties gafikā) ierados tieši 55, kad mikriņam bija jāpienāk, saprotu, ka pēc saraksta tūlīt vajadzētu būt, ar domu, ka varbūt jau aizbraucis, izmantoju lap.lv mājaslapas karti, kur var redzēt, kur atrodas attiecīgais autobuss. Visā 22 maršruta garumā mikriņš nav redzams, kas ir dīvaini, un šī nav pirmā reize, nezinu vai pazušanu no kartes veic paši šoferi vai tā ir tehniska kļūda. Paskatoties sarakstā...

Liepājas Autobusu Parks - Agresivitāte

Agresivitāte 3. Autobuss braucot no karostas uz mirdzas ķepes galapunktu 12: 55 pie galerijtopa gandrīz notrieca mani. Man bija zaļā gaisma luksaforam uz gājēju pārejas, es biju jau sākusi iet pāri, kad šoferis ar lielu ātrumu grieza uz centra pusi un knapi nobremzēja pie manis, turpināju iet un man brauca bezmazvai virsū. Vai tas ir normāli? Nav pirmā reize, kad šoferi agresīvi brauc, bet šis atgadījums mani izbiedēja, ja nu nebūtu nobremzējis? Un kāpēc, kad vēl eju (kad vēl dega zaļa gaisma luksaforam...

Liepājas Autobusu Parks - Sūdzība

Sūdzība Vakar vakarā 16. Janvārī 7: 44 22 mikriņa vadītājs atmodas bulvāra galapunkta pieturā negribēja ielaist 9 gadīgu bērnu, turot viņu ar rokam un nelaižat iekšā, sakot ka nav vietas, tikai pateicoties lielo cilvēku iejaukšanos šoferis viņu ielaida, lauka mīnus-8un liels vējš, bērns bija pārsalis, jo pirms tam 7: 35 22 mikriņš vispār nebija.

Liepājas Autobusu Parks - Autobuss neierodas laikā

Autobuss neierodas laikā Labvakar, es vēlos veikt sūdzību par mikroautobusu, kuru numuru es diemžēl neievēroju, bet pirmais ir tas kad mikroautobuss neieradās pieturā tam paradzētajā laikā, viņam šodien 10.janvārī pulkstens 20.39 bija jāierodas pārbrauktuves pieturā ar galapunktu "Pētertirgus" , bet viņš ieradās pulkstens 20.46. Un vēl tas, ka piespiedu "Stop" pogu pirms "Jaunā iela" pieturas, un par spīti tam, ka es stāvēju pie durvīm viņš tai pabrauca garām un izlaida mani zālājā gandrīz nākamajā pieturā. Jauku vakaru!

Liepājas Autobusu Parks - Autubuss neierodas laikā

Autubuss neierodas laikā Šorīt,20.12,plkst. 06:17 atrodos pieturā un gaidu savu autiņu,kuram jābūt 06:19. Tajā laikā braucu uz darbu un NEDRĪKSTU kavēt nevienu minūti. Katru rītu pieturā satieku sievieti,kura arī brauc uz darbu. Šorīt autubuss izvēlas atbraukt ātrāk. Abi nokavējām darbu! KAS TĀ PA ĒTIKU? Ir jāgaida pieturā līdz pienāk brīdis,kad var atstāt.

Liepājas Autobusu Parks - Slikts serviss

Slikts serviss Labvakar, dārgie Liepājas autobusa parka vadītāji. Pēdējais mikriņš kas iet no Rīgas uz sloku, neapstājas majoros Lienes iela 22.27. Stadinaj viņu viņš vienkārši pabrauc garam, vienalga ka mirkiņš puspilns. Kas tas pa servisu, ja tas būtu pēdējais transports? Neskaitot to ka šoferi bieži nedod biļetes, vel nestajās maitas.

Liepājas Autobusu Parks - Pabrauc garām neuzņemot pieturā nepilngadīgu pasažieri

Pabrauc garām neuzņemot pieturā nepilngadīgu pasažieri A/S “Liepājas autobusu parks” (7699) autobusa maršrutā Ventspils - Liepāja, pieturā "Turaidas", 2017. gada 11. decembrī plkst. 7.48 neapstājās, lai paņemtu nepilngadīgu pasažieri, kurai vajadzēja nokļūt skolā Liepājā. Turklāt meitene cēla roku, lai autobusa vadītājs viņu pamanītu, jo meitene redzēja, ka autobuss tuvojoties pieturai, nebremzē un negrasās apstāties. Ceru sagaidīt skaidrojumu par šādu autobusa vadītāja prettiesisko rīcību.

Liepājas Autobusu Parks - Slikts serviss

Slikts serviss Šorīt (24.11.2017.) 4. Maršruta autobuss, kurš atiet no atmodas bulvāra plkst. 07: 10 (numurzīme ka 4018) , šoferis neņem vērā pasažierus ar bērnu ratiņiem, lai būtu vieglāk izkāpt no autobusa, jo nenolaiž zemāk grīdu, kā arī apstājas metru no gājēju ietves, kaut gan tika nospiesta speciālā poga ar bērnu ratiņu simbolu, ka tūlīt taisos kāpt ārā pieturā “metalurgs”. Vai tiešām vēljoprojām nav veiktas pārrunas ar šoferiem par šo? !

Liepājas Autobusu Parks - Šofera attieksme

Šofera attieksme Šodien (15.11.2017.) reisā Rucava-Liepāja (izbrauc 13:20) šoferis bija vienkārši neizturams. Pukstēšana sākās ar pirmajiem pasažieriem. Šoferis pukstēja uz katru cilvēku, kurš nesamaksāja ar precīzu naudu, jo nācās skaitīt un dot atlikumu. Braucot dzirdēju vairākas neapmierinātas replikas. Braucot tālāk, šoferis tāpat izrādījā nepatiku, redzot ka pieturās gaida pasažieri un viņam nāksies atkal apstāties. Un protams iebraucot Liepājā, šoferis parādīja savu rupjo attieksmi, pukstot par to, ka...

Liepājas Autobusu Parks - Pieturvietas

Pieturvietas Šodien , 22.10.17. (Aptuveni 18:40) jau kārtējo reizi mikroautobus Riga-Sloka/Riga-Jaunķemeri neapstajas savas pieturvietas. Šoreiz pietura bija Gramzdas iela, kura atrodas pie lielveikala Sky. Til tiesam biezi vini te vienkarsi pabrauc garam pa šoseju. Šodien palaimējas , kad tas nebija pedejais teansports. Bieži tie arī neapstajas uz rokas majieniem citas pietueas(Jūrmalā), kaut ir pustukši. Vai tiešām tas ir tik gruti?

Liepājas Autobusu Parks - Autobusa šofera attieksme

Autobusa šofera attieksme Gribēju jautāt, par ko mūsu autobusa šoferi saņem algu un prēmijas? Šorīt ejot uz 6. Autobusu (jz9762) , deviņos no rīta, autobuss piestājot krūmu ielas pieturā, mani nemaz neielaida autobusā, paskatījas spogulī un ar vieglu sirdi aizbrauc, un cik tādu šoferu mums nav, kas vienkārši neignorē cilvēkus kam jāsteidzas uz darbu, vai mājas. Skumji

Liepājas Autobusu Parks - Iespejams dzeris

Iespejams dzeris Sovakar iekapu 22 mikrina k.zales laukuma un soferis brauca ka nenormals iespejams lietojis alkaholu pasazieri pat saka spradzeties bijam nepajokam nobijusies in bija ari rups pret kadu no pasazieriem Jo kad kapa vins lauka pietura cilveks angliski pateicas pa braucienu kur soferis atcirta rupja teksta pasol nahui Ceram's nemsiet so vera in izskatisiet so lietu

Liepājas Autobusu Parks - Slikts serviss

Slikts serviss Autobuss ar kuru katru darba dienas vakaru vēlos tikt mājās pabrauc man gar degunu. Gan aizvakar, gan vakar, gan sodien man gar degunu ap deviniem vakara pabrauc gar degunu 3 marsruta autobuss, nesaprotu tie šoferi ir akli un neredz ka es stāvu pieturā?

Liepājas Autobusu Parks - Šoferis neuzmanīgs

Šoferis neuzmanīgs Vakar 03.08.2017. Braucu majas ar autobusu Rīga -Liepāja. Soferis braucot sakuma neuzmanigi brauca vis jau būtu ok, bet tad sāku pavērot viņu un viņš vienā brīdī vienkārši aizmiga nogāžoties uz priekšu, respektīvi uz stūres. Tad sapratu ka vins uz kādām 2-3 sekundēm vnk aizmiga. Labi ka vis beidzās labi un viņš ātri atjēdzās. Bail pat iedomaties kas varēja atgadīties. Es jau saprotu pec darba dienas beigām ir nogurums, es pēc šī atgadījuma ar autobusu braucu ar lielām bailēm. Ņemot vēra ka katru rītu un vakaru man ir jabraukā uz darbu. Šofera vārds bija Andrejs Saļņekovs.