Bolt Food - Sliktākais klientu atbalsts, kāds jebkad piedzīvots – Bolt Food ir pilnīgs mēsls!
Bez variantiem, tas ir absolūti zemākais klientu servisa līmenis, kādu esmu redzējis. Nopietni, pat vispretīgākais zivju paviljons Centrāltirgū strādā pēc augstākiem standartiem nekā šis atkritumu kantoris. Jūsu kurjeri ir pilnīgi nespējīgi radījumi – ne latviski, ne krieviski, ne angliski, bez jebkādām autovadīšanas iemaņām. Viņi izraisa avārijas katru dienu, pārvietojas ar mirstošiem lūžņiem, kas izskatās, it kā tos būtu izrakuši no Polijas metāllūžņu izgāztuves. Smadzenes viņiem ir mazāk nekā slapjai kartona kastei – pat gumijas zābaks pieņem labākus lēmumus nekā šie invalīdi. Bolt Food pieredze katru reizi – reāls cirka šovs:
1) Restorāns (Nē, es nesūtu kebabus vai hesīti, es sūtu no RESTORĀNIEM ar čeku vismaz 60+ EUR!) pagatavo ēdienu laicīgi, viss notiek normāli.
2) Tad sākas haoss – jūsu kurjers no 404 valsts stundām riņķo ap restorānu kā atpalicis suņa kucēns, it kā viņam būtu navigācija no 90. gadiem.
3) Pēc tam vēl 30 minūtes “brauc” (kad no restorāna līdz manai mājāi ir 10 minūtes ar kājām un nē, es neiešu pats, varu atļauties piegādi!), bet, protams, pat nespēj atrast adresi.
4) Un pats labākais – atnāk ziņa “I am here” bet viņš sēž savā sūdainajā graustā kilometra attālumā un pat necenšas meklēt ieeju.
Rezultāts?
1) Auksts, pretīgs ēdiens, jo idiots nespēja atrast ceļu.
2) Bieži vien kaut kas no pasūtījuma ir nozagts, jo šie smadzeņu bojājuma upuri vienkārši piesavinās produktus.
3) Un tad sākas klientu atbalsta murgs – automatizēts čats, kas nekad neko neatrisina.
4) 100 reizes raksti “Savienojiet mani ar reālu cilvēku,” un kad beidzot tas notiek, tas “cilvēks” atkal uzraksta to pašu sūdu un aizver čatu, pirms paspēj atbildēt.
Un ko jūs piedāvājat kā kompensāciju? VIENU NOLĀDĒTU EIRO! Bļe, vienu sasodītu eiro, it kā tas kaut ko mainītu pēc tam, kad esmu gaidījis stundu, lai saņemtu aukstu un sabojātu maltīti. Tas nav klientu atbalsts, tas ir ņirgāšanās līmenī, kādu pat pie bomžiem uz ielas neatradīsi. Salīdzinājumā ar Wolt – kas darbojas nevainojami, jūs, Bolt Food, esat absolūti tizleņi, kas nekad nevar nodrošināt normālu servisu. Visi mani draugi jau ir izdzēsuši jūsu aplikāciju, jo viņiem pietika ar šo smirdīgo fufeli. Es biju pēdējais idiots, kas vēl centās izturēt, tikai viena restorāna dēļ, kas diemžēl nav pieejams Wolt! Bet ziniet ko? Tagad jūs esat pilnībā un oficiāli pelnījuši savu izmiršanu. Es no sirds ceru, ka jūs bankrotējat, jo jūs neesat pelnījuši eksistēt. Jūsu attieksme ir zemākā iespējamā līmenī, jūsu serviss ir pilnīgi nederīgs, un jūs esat apkaunojums jebkuram gadsimtam. Jūsu kurjeri ir atpalikuši, jūsu skūteri ir smirdīgas grabažas, jūsu algas kurjeriem un taxi šoferiem ir absolūts mēsls, un jūsu attieksme pret klientiem ir tāds pats mēsls kā jūsu serviss. Jūs esat pārtikas piegādes industrijas izsmiekls. Ieskrienat sienā un nekad neatgriezieties.