www.sudzibas.lv Baltic Data Обман (14 дней возврата)

Baltic Data - Обман (14 дней возврата)

Обман с возвратом, купил усилитель.Не понадобился. Сказали возврата не будет, только обмен.Пришлось соглашаться на обмен.Так как заведующий сказал что спор закрыт, потом всё же продолжил вникать в проблему.Как оказалось возрата в 14 дней нету,если сделают возврат то будут платит из своего кармана.Пришлось соглашаться на обмен. Хотел вернуть деньги.

08.04.2025

Компания получила уведомление об этой жалобе

Papildināts Evgenius 08.04.2025

*Усилитель покупал 06,04,2025

E

Silgailis 08.04.2025

Pret ko iemainīji?

E Evgenius 08.04.2025

Es biju spiests veikt apmaiņu pret SSD 128... Esiet uzmanīgi ar BalticData... Viņiem nav 14 dienu atgriešanas politikas

E Elviss Preslijs 08.04.2025

Kurā Baltic Data veikalā iepirkies ?

Domina Shopping, Ieriķu iela 3

E Elviss Preslijs 08.04.2025

Tad viņi visu izdarījuši pareizi. Ja iepirksies www tad varēsi prasīt 14d. atgriešanu.
Piezvani PTAC, tev tur laipni palīdzēs.

( ( ͡❛ - ͡❛) 08.04.2025

Jūs pirkāt veiklā uz vietas vai balticdata interneta veikalā?

E Evgenius 08.04.2025

Nopirku uz vietas... ja pērc uz vietas veikalā, tad atmaksa netiek (ja 14 dienu laikā)

( ( ͡❛ - ͡❛) 08.04.2025

uz vietas pirktām precēm nav 14-dienu atgriešanas tiesību. Būsiet sajaucis Latvijas likumdošanu ar citas valsts likumiem.

E Evgenius 08.04.2025

Latvijā NAV patērētāju tiesību likumu. Es nopirku preci, bet nav iespējas to atgriezt pirkumu (detala) 14 dienu laikā?

( ( ͡❛ - ͡❛) 08.04.2025

14-dienu atgriešanas tiesības patērētāju aizsardzības likums nosaka ar distances līgumu (internetā, telefoniski) pirktai precei , taču ne fiziskā veiklā uz vietas pirktai precei.

E Evgenius 08.04.2025

Patērētāju tiesību aizsardzības likuma 14 dienu tiesības būtu jāpiemēro ne tikai caur internetu (tālruni). Bet fiziski veikalā. Citādi likums vienkārši nestrādā.