www.sudzibas.lv Baby Store Anulēts sūtījums - neatgriež naudu

Baby Store - Anulēts sūtījums - neatgriež naudu

17.11.2024 pasūtīju preci Babystore, kad vairākas dienas nebiju saņēmusi nekādu ziņu par pasūtījumu statusu, nosūtīju epastu 25.11., Tajā pašā dienā saņēmu ziņu no Babystore.lv, ka mans pasūtījums #354733 ir nodots komplektēšanai. Nopriecājos, jo tā bija paredzēta kā dāvana. Pēc 2 dienām vēl 27.11 saņēmu epastu,ka prece diemžēl ir izpārdota un piedāvāja alternatīvas, kas mani neapmierināja. Interesanti,ka preci joprojām varēja nopirkt, lai gan sakot,ka ir izpārdota. :)

Norādīju,ka vēlos, lai man atgriež naudu. Tālāk Arina no Babystore.lv citēju " Labdien, nauda tiek atgriezta 14 darba dienu laikā vai uzreiz varam piedāvāt dāvanu karti 35eur vērtībā".
Protams, ka es atteicos no dāvanu kartes, un uzstāju, lai man atgriež naudu. 29.11. atsūtīja epastu,ka pasūtījums ir anulēts.

9.01.2025 - joprojām nauda nav atgriezta :) Uz epastiem, kas notiek, kāds status, saņēmu tikai - Labdien, paldies par informāciju, es precizēšu. Labdien, es nodošu informāciju grāmatvedei.
Arī nav atbildes no viņu kontakta epasta reklamācijām.

Turieties pa gabalu no šī veikala, citādi paliksiet gan bez preces, gan bez naudas. Lai veselība darbiniekiem! ;)

Atbilde no Babystore.lv Pārstāvja atbilde 10 st atpakaļ

Labdien! Liels paldies par Jūsu komentāru! Nodevām visu informāciju atbildīgajai personai - visu atrisināsim pēc iespējas ātrāk!

No sirds atvainojamies par radušos situāciju!

X

X xxxdx 8 st atpakaļ

Brīnumainā kārtā šovakar saņēmu gan epastu, gan naudas atgriešana ir veikta. Paldies, žēl tikai, ka jānonāk līdz sūdzību dēlim. Bet nu epastā ir skaidrojums par tehnisku kļūdu, cerams,ka visi pārējie arī saņems solīto atpakaļ.Veiksmi!