Alpino Pērle - ginekoloģe Ingūna Kārkliņa - Slikts serviss

Noteikti neiesaku dakteri Ingūnu Kārkliņu un viņas izveidoto un vadīto ginekoloģijas centru alpino pērle! Diemžēl man ir slikta pieredze šajā iestādē. Mans vizītes, pieraksta laiks, pie ginekoloģes dr. Ingūnas Kārkliņas alpino pērle centrā, bija plkst 14.
Ierados laicīgi plkst. 13.45 un uzgaidāmajā telpā, lasot žurnālus gaidīju savu pieņemšanas laiku.
Kamēr gaidījui ieradās kāds pāris - meitene un puisis. Arī viņi kaut ko gaidīja. Tad plkst. 13.58 no kabineta iznāca iepriekšējā paciente, kuras vizīte bija beigusies. Es pie dr. Ingūnas Kārkliņas vizītē biju pirmo reizi un dakteri nepazinu. Tad daktere pasauca kabinetā, nevis mani, kuras laiks bija pienācis, bet gan meiteni un puisi, kuri acīmredzot viņai bija pazīstami. Tā es paliku sēžot un gaidot un kad jautājot reģistratūras darbiniecei uzzināju, ka tā daktere ir ingūna Kārkliņa, tad, protams, izteicu savu neapmierinātību. Kāpēc man jāgaida, kamēr daktere apkalpos vēl vienu pacientu, ja mans laiks jau ir pienācis? Es saprotu, ka var gadīties visādi un kāds pacients var aizņemt mazliet vairāk laika un sakarā ar to nākošajam var nākties nedaudz uzgaidīt. Es būtu ar mieru uzgaidīt 5-15 min, bet dr. Ingūna Kārkliņa, neko nepaskaidrojot vienkārši ignorējot mani, uzaicina uz pieņemšanu cilvēkus kuri uz to laiku nemaz nav pierakstījušies.
Reģistratūras darbiniece bija tādā pašā līmenī, kā daktere. Viņa pateica dakterei, ka uzgaidāmajā telpā gaidot viena ļooti neapmierināta kundzīte. Un kā to lai nosauc? It kā man ar šo situāciju būtu jābūt ļooti apmierinātai un jāklusē. Lieki teikt, ka pēc visa šī es pie ingūnas aiziet nevarēju, jo ginekologs tomēr ir ļoti intīms dakteris. Tāda lūk nepatīkama pieredze.