AirBaltic - Krāpšanās
Ir apnicis airbaltic krāpšanās un shēmošana ar jaunajām lidmašīnām. Šogad jau 4 reizes iegādājos dārgās aviobiļetes uz eiropās valstīm(Vīne, Nīca, Barselona, Minhene - citas avio kompānijas ir līdz 3 reizēm lētākas) . Sakarā ar to, ka man ir bail lidot izvēlos maksāt dārgāk un lidot ar mūsu jaunajām lidmašīnā, ko esam paši samaksājuši no saviem nodokļiem. Tieši nevienā reisā nebija jauno lidmašīnu (vecas grabažas) , krēsli neatliecas, nolietotas un grabošas.
Tai pašā laikā, no katras lidostas mūsu airbaltic lidmašīnas lido uz citām pilsētām - tallinu (no Nīcas) , diseldorfu (no barselonas) , utt. Par lidmašīnas maiņu paziņo pāris stundas līdz 6h pirms izlidošanas. Pēdējo reizi paziņoja otrā dienā pēc lidojuma (no barselonas) . Šinī situācijā esmu situācijas ķīlnieks jo es nevēlos lidot ar vecām lidmašīnām par lielu naudu. Avio kompānija nekompensē biļešu daļēju atmaksu, mūžīgi kavē un nerespektē laicīgi pateikt par lidmašīnu maiņu, jo es labāk paņemt biļešu naudu atpakaļ un lidotu ar citu aviokompāniju (kaut vai lētāku) .
Ja kritīs lidmašīna, tad kritīs, neatkarīgi no tā, kurš ko un par ko ir maksājis. Neredzu jēgu pārmaksāt. Bailes no lidošanas tas nemazinās, ja protams, tās bailes ir bijušas īstas. Bet jebkurā gadījumā, tas nemazinās iespējas nokrist.
Jāatzīst tad jau es labāk ar vecākām tieši lidoju, jo ee vispār visur zināma lieta, ka jaunie modeļi tieši niķojas, jo nav visas lietas atklātas kas varētu iespējams nestrādāt nu ja tā to varētu teikt. Jo īpaši pēc tam kad dzirēds, ka atklātas tādas un tādas problēmas ar jauno tādu un tādu modeli. Lai nu kā katrs var darīt ko un kā grib ar savām paranojām un uzskatu arī, ka kā pircējam ja pirkuma brīdī ir šī te informācija norādīta un vēlāk mainās šī te informācija, tad ir tikai normāli un godīgi infomēt pasažierus par to, ka lidaparāts būs cits un dot arī izvēles iespējas ņemot vērā šādu situācijas maiņu, jo saprotams arī no kompānijas puses, ka dažādu apstākļu dēļ nākas mainīt lidaparātus, tai skaitā arī drošības dēļ, ja kaut kas atklājas vai tamlīdzīgi, lai varētu nodrošināt lidojuma veikšanu.