Adrenaline Tan - bezkauniga zagle no personala marijas ielaa
Pati eju uz Adernaline tan solariju studijam viss patik pat loti. Bet man draudzenei gan nepaveicas. Vina bij aizgajusi uz studiju marijas ielā kur pec solarija apmeklejuma uz galdina aizmirsa zelta grezenu, vina pat pusminuti nepaspeja pabut prom kad jau atgriezoties grezena uz galdina vairs nebij un meitene kas tur uzkopusi izlikas par duulu ka neko nezinot kur grezens palicis. Draudzene bija sokaa par tadu attieksmi.
Meitene bija slaida ar gariem tumsiem matiem. Sargiet savas mantas.
To slaido meiteni ar gariem matiem es tur atceros, bet kas ir grezens?
Jā, kas ir grezens???????
Kārtējā caca, kas zina, kas ir solārijs, bet gramatiku nezina.
Nu ak šausmas. Izlaidu kadu burtinu. Nu tik liela brēka. Vnk rakstu no viedtalruņa un tpc dazkart sanak pielaut kadu kludu. Nu loti atvainojos ja jau kadam gramatikim tas ieskreja tik loti sirsninaa
Komati un punkti arī aizmirsti!
Suudziiba ir par teemu un peec buutiibas saprotama, ko cepaties par niekiem, korektori atradushies?
Kāpēc raksti draudzenes vietā????
Un ja tā bija, tad draudzenei vajadzēja uzreiz izsaukt policiju, nevis kaut kam kaut ko pastāstīt, lai tas uzrakstītu kaut ko no sērijas ''viena tante teica'.'
Vislabākie ir BlueBox solariji!!!
Pirmām kārtām salons nenes atbildību par Jūsu mantām, un ja neesiet pieķērusi pie roka, nevienu nav tiesības saukt par zagli. Man patīk šie saloni, meitenes arī jaukas!