Wwl Assembling/ Illuminator SIA/ Bygg Construction - Nemaksā algu par padarīto darbu

Izteikšu savu viedokli un pieredzi par šīm firmām. Kompānijas piedāvā darbu ārzemēs, optisko kabeļu izbūvē-Vācijā, Somijā, Zviedrijā un varbūt nu jau citās valstīs arī. Līgums tiek parakstīts Rīgā, Baltā ielā 1b, tiekoties ar Kārli Konradu. Darba devējs Niks Tretjakovs - tā vismaz līgumā norādīts. Līgumi tiek slēgti ar jaunām izveidotām kompānijām pēc kad laika viņi slēdz kompāniju un taisa nākamo. Visticamāk lai apietu nodokļu sistēmu. Vēl tur iesaistīts edvards rams kura vārds līgumos neuzrādās, tāpat kā kārļa konrada vārds. Viņi ir kaut kadi starpnieki ar kuriem sazinās par avansiem un algām. Tatad man uzsākot darbu tika solīts parakstīt līgumu pēc divām nedēļām, aizbraucot uz vāciju, pēc divām nedēļām nekāds līgums nebija, līgumu parakstīju tikai pēc 4 nostrādātiem mēnešiem. Lai samaksātu par to nostrādāto laiku teica lai atvēru revolut vai paysar kontu, protams tas nozīmē kad nekādu nodokļi par mani netika maksāti un arī algas pilnas netika izmaksātas. Dzīvošanas apstākļi arī nebija no tiem labākajiem, īrē hoteļus kur jādzīvo pa 3 vienā istabā. Labi ja nodzīvo 3-4 dienas tad atkal jāpārvācas uz citu vietu, bet par to paziņo agri no rīta vai pat darba dienas laikā, kas nozīmē kad jāpārtrauc darbs jādodas uz hotelī kravāt mantas. Un atlikušo dienas daļu vis ēdiens stāv mašīnā un tā pārtika kam vieta paredzēta ledusskapī tiek mesta ārā jo mašīnā nevar uzglabāt. Algas netiek laikus maksātas, vislaik ir aizbildinajumi, izmaksā kaut kādas daļas un tad Sola nākamās līdz pienācis ir nākamais mēnesis un atkal tas pats.
Neiesaku nevienam strādāt ar Edvardu Ramu un Kārli Konradu.

N