www.sudzibas.lv Vet.klinīka I/K Ikaross (Bolderāja) Nekvalitatīvi izpildīta kaķu cirpšana

Vet.klinīka I/K Ikaross (Bolderāja) - Nekvalitatīvi izpildīta kaķu cirpšana

Labdien, šis raksts ir brīdinājums tiem, kuri plāno savus mājdzīvniekus apkalpot ikaross klīnikā bolderejas filiālē.
Sestdien 09: 30 bijām pierakstījušies uz kaķu cirpšanu minētajā filiālē (iepriekš jānorāda, ka iepriekš mums šī procedūra tika veikta šajā pašā klīnikā - un viss vienmēr bija lieliski, bet diemžēl ārsts, kurš tur strādāja iepriekš, vairs tur nestrādā) .
Mēs iepriekš pierakstījāmies uz cirpšanu anestēzijā un arī iepriekš brīdinājām, ka vēlamies veikt vispārējās asins analīzes, jo kaķis būs anestēzijā.
Pēc medicīnas personāla ieteikuma mēs iegādājāmies nomierinošu zāļu tableti, lai dotu kaķim mājās un lai ceļš uz klīniku kaķim būtu mazāk stresains.
Sestdien mēs pienācīgi sagatavojām kaķi un atvedām viņu uz klīniku noteiktajā laikā.
Mūs brīdināja, ka vidēji viss aizņems 3 stundas un mēs tiksim informēti, kad varēsim kaķi aizvest mājās.
Pēc 3 stundām no klīnikas nesaņēmu zvanu - piezvanīju pati, un izrādījās, ka viņiem bija neparedzēti apstākļi un kaķis tika aizvests uz cirpšanu tikai pulksten 12.30.
Tas bija pirmais zvaniņš - dzīvnieks 3 stundas stresā sēdēja būrī. Es nevaru spriest, vai nomierinošo medikamentu iedarbība saglabājās visu šo laiku, taču kaķim tas noteikti nebija labi.
Nesaprotu, kāpēc darbinieki mums nepazvanīja un nepiedāvāja kaķi uz šīm papildu 3 stundām aizvest mājās.
Pulksten 15.00 es saņēmu zvanu no klīnikas ar aicinājumu aizvest kaķi mājās.
Saņemot mūsu kaķi, man teica, ka viss ir kārtībā.

Kad mēs saņēmām mūsu kaķi, viņi man teica, ka viss noritējis labi, pastāstīja par analižu rezultātiem un teica, ka nav iemesla uztraukties.
Kaķis bija mūsu kaķu mājiņā, un mēs devāmies mājās.

Visas šausmas tika konstatētas jau mājās.
Kaķim bija briesmīgs cirpējums - skūšanās brūces uz vēdera, kājām un pakaļa. Skūts tā, ka āda ir ievainota. Brūces nav lielas, bet tieši tajās vietās, kur skūta visvairāk (kurš vismaz reizi mūžā skūties pats, zina, kā izskatās skūšanās brūces) .
Apcirpšana tika veikta briesmīgi, var redzēt, kur viņi brauca ar skuvekli, uz sāniem vispār gabali, kur nav apcirpts, uz pleca aizmugurē plankumi, jo no paviršas apcirpšanas.
Šīs kaķa spīdzināšanas izmaksas ir 65-75 eiro. Precīzi pateikt nevaru, jo čekā norādīta tikai kopējā summa par pakalpojumiem - frizēšana + analīzes + nagu apgriešana (kopā - 132 eiro) .
Secinājums - es nekad vairs nevedīšu savu kaķi uz šo klīniku.
Es izveidoju šo ierakstu, lai kaķu īpašnieki trīs reizes padomātu, pirms vest savu mīluli pie viņiem.
Šajā gadījumā - es pati esmu vainīga, es nestrīdējos, nemeklēju atbildes no klīnikas - es vienkārši gribēju pēc iespējas ātrāk aizvest kaķi mājās.
Brūces sadzīs, kaķis ir mājās, un galvenais, ka ar viņu viss ir kārtībā, bet šīs klīnikas medicīnas personāla nolaidība ir ārpus manas sapratnes!

K

Good Intentions 11.11.2024

Varējāt arī bildi pievienot.

K kolu4ka 11.11.2024

Pievienoju bildes