Neiesaku šeit strādāt - algas aploksnēs, atvaļinājumu nav, ja kolēģi slimo, tad tu viņus aizvieto bez samaksas, pašlaik alga vēl nav saņemta par februāri. Attieksme no vadības puses pazemojoša.
Situācijā, kad ir krīze valstī un darba tirgū, katrs pats pieņem lēmumu kur un kā strādāt un kādā veidā saņemt algu. Ja jau būtu "Vecrīgā" tik slikti, tad jau sen visi būtu aizbēguši.
Zinu īpašnieku! Viņa pat mušai pāri nenodarīs, jo pati esmu pie viņas strādājusi! Darbinieki viņu ļoti cienīja un visi teica, ka labāka cilvēka par viņu. Trūka nauda zālēm - viņa vienkārši izņema naudu no maka un iedeva, arī sazvanīja ārstus. Kolēģe zaudēja bērniņu - viņa apmaksāja visādas rehabilitācijas - cilvēcīgi. Pie viņas varēja iet izrunāties, palika vieglāk! Ja kāds ir atlaists - tad Aivaram bija taisnība!
piekrītu teksta autoram, šai firmā var strādāt tikai fanāts kuram nevajag algu, un nemaz jau tā firmas īpašniece nav tik svēta kā pieminēja citu komentētāji, es arī kādreiz strādāju šai firmā, nekāda krīze man nepiespiestu atgriezties šai firmā
Nelaimigaa zagle ko atlaida par zagsanu uzrakstijusi savu greksudzi!! Un Eklerits kas skaita cita nopelnito naudinju, jo pasam tadas nav!! Zeel man patiesaam so apdaliito ar praatinju cilveecinju!! Bet par ipasnieci teiktais ko vinja ir cilveekiem paliidzeejusi ir tikai un vieniigi patiesiiba!! Buutu portaals kur publiceet sos zagljus buutu labi, lai citi neiekriit!!
Laikam jau meitenes domā, ka zogot ir baigo svētību izdarījušas!Viss dzīvē nāk atpakaļ!
Neiedomājāties, ka Jūsu vārdus un uzvārdus arī iespējams publicēt?:)
Palasot šos komentārus, diez vai kāds gribēs iet strādāt uz "Vecrīgu". Kad pēdējo reizi iegāju padzert kafiju, nebija neviena apmeklētāja, bet visi galdi pilni ar netīriem traukiem. Vairs es pie Jums nenākšu.
Nu neej arī!Redz, tev ir naudiņas par ko aiziet tur kafiju padzert, bet tām, kuras traukus nenovāc, nav par ko maizīti nopirkt.Kāda gan tur atdeve varētu būt?!
Domāju, ka rakstītaja ir viena no tām, kuru pieķēra zagšanā lielos apmēros!!!
Nu ja nemaksā algas - ko citu darīt, kā zagt!!!
Tagad visusr ta notiek.Strādāt kautkur vajag. Jāpaciešas. Darba deveji trako.
Mazāk zagt vajag, tad arī nebūs tā jāstreso!!!Taisnība acīs kož!
Piekrītu Ingai! Tā ir taisnība. Viņa pat darbiniecei apmaksāja braucienu pie dēla uz Īriju!
Vai tad aplokšņu algas un nodokļu nemaksāšana daudzu gadu garumā arī nav zagšana lielos apmēros??
Pīlāgai ar savu štuceri tikai NAUDA gar acīm griežās, viss pārējais - VIENALGA!!!
Neiedomājāties, ka Jūsu vārdus un uzvārdus arī iespējams publicēt?:)
A kas, šīm (trauku mazgātājām) algu vispār nemaksā??