Uzbekistana - Ediena kvalitate
Regulari gajam uz jauko restoranu UZbekistana vakarinas. Vienmer esam bijusi ar visu apmierinati - sakot no apalposanas lidz ediena kvalitātei, lidz vienam bridim... Vakar vakara devamies kartejo reizi vakarinas 4 cilveku kompanija - pasutijam vairakus edienus un ari tradicionalo uzbeku dilmyar ( varu kludities ar pareizrakstibu). Tradicionali ediens tiek gatavots no jera galas mala podina. Well........ Sanemot soreiz musu pasutijumu bijam soka - gala bija gaisi roza krasa, visdrizak tureta kada etiki, un darzeni bija pilnigi negatavi. Palikam neapmierinati un pajautajam viesmilei noskadrot kas ta par galu, jo jera gala, ka visiem zinam ir stipri tumsaka ka cuka vai liellops. Atgriezoties no virtuves viesmile pastastija ka ediens ieprieks esot sagatavots un tagad tieks kai uzsildits, ta ka realais gatavosanas laiks aiznem vairak ka 30 min, un ka gala tiesam visdrizak esot jera, ko veljoprojam apsaubu. Katra gadijuma musu pasutijums nebija edams un atdevam to tpakal. Izstadot rekinu, sis ediens kura cena nav maza -6.30 ls, tika ieklauts rekina un viesmile uzstaja ka mums par edienu ir jamaksa.
Uz so restoranu vairs neiesu un ari draugiem un pazinam neieteiksu.
Pievienot komentāru