www.sudzibas.lv Ūbelis Gunārs - šausminoša ārsta attieksme Atteikts pieņemt mani pieteiktajā un apmaksātā vizīte

Ūbelis Gunārs - šausminoša ārsta attieksme - Atteikts pieņemt mani pieteiktajā un apmaksātā vizīte

2019. Gadā man bija pieteiktas un apstiprinātas 2 vizītes uz usg urīnpūslim un vairogdziedzeriem. Pie d. Ūbeļa gunāra. Mocija asas sāpes urinvados. Atnācu uz reģistratūru, apmaksāju vizīti, devos uzreiz ārsta kabinetā. Atnācu laicīgi 10 minūtes pirms procedūras. Mab bija pils urīnpūslis. Durvīs satiku dakteri ūbeli kurš uzmeta meteli un devās prom. Es prasiju vai viņš būs atpakaļ un pateicu ka man 2 izmeklējumi pie viņa un ļoti gribu uz tualeti. Viņš teica - es eju prom, jūsu vizītes ir nokancelētas sistēmā. Es prasu viņam kā? Es taču apmaksaju vizītes!? Viņš teica - jūs pati kokancelējāt vizītes, es eju prom. Es teicu - bet es nebiju neko kancelēJusi un man pilns uruna pūslis un man ļoti sāp. Viņš teica na viņam vienalga un ka es pati vainīga ka nokancelēju vizītes un vienkblin
aizgāja. Es aizgāju asarās reģistratūra, viņi uzreiz atklāja ka reģistratorē netīšam kanceleja manus pietakstus kad es tos apmaksāju. Viņa ļoti atvainojās un teica ka dakteris ir nevisai atsaucīgs un atpakaļ neies. Viņa bija izpalīdzīga, redzēja ka man ir ļoti slikti un atrada citu speciālistu kurš mani pieņēma pēc 15 min. Mans urīnvads knapi izturēja šo visu. Man nav sūdzība pret poliklīniku un reģistratūru, bet par ārstu kurām acīs pateicu ka vizītes es nekancelēju un ka man pilns urīnpūslis un man sāp, bet viņš teica ka viņam vienalga un pagrieza muguru. Viņš pat neuzzvanija registratūrai un nepiedāvāja nekādu palīdzību. Šausminoša cietsirdzība un vienaldzība pret cilvēka asarām un sāpēm. Viņam nav sirds. Es nebiju rupja pret viņu, nesaprotu tādu cietsirdzību. Tādiem cilvēkiem nedrīkst strādāt par dakteri. Es neuzdrikstējos toreiz iet sūdzēties uzreiz vai doties tiesā, jo bija ļoti slikts Veselības stāvoklis un biju nokautrējušies dēļ urīnvadu problēmas. Bet tāds ārsts būtu jāatstādina no prakses.

S

Velvetpopstar 02.12.2024

Pamodies šodien?

S Svetlana Ce 02.12.2024

Jā, tikai šodien uzdrīkstejos.Es gandrīz apčurājis cilvēku priekšā.Man bija ļoti nepatīkami par to domāt un atcerēties visus šos 5 gadus. Man bija bail ka ārsts mēginās man atriebries par sūdzību. Viņš bija gana rupjš ar mani jau bez nekāda pamata. cilvēkam varot būt labi sakari un novirze uz sadismu. Bet šodien es pārvarēju sevi lai par šo izzinātu cilvēki un tādu speciālistu sev neizvēletos. Ceru ka šo 5 gadu laikā viņš nevienu tā nepazemoja un neapvainoja.