www.sudzibas.lv Tele2 Slikts serviss

Tele2 - Slikts serviss

Pasūtija 15 iphone uz nomaksu iemaksāja pirmo iemzaksu 270eur. Izrādās, ka līgumā ir nepareizi uzrakstīts uzvārds precīzāk trūkst viens burts. Kurjers šī iemesla dēļ neatdeva preci. Sazinājos ar tele2 un pateica, ka 5 dienu laikā tiks atgriezta pirmā iemaksa, taču šodien, kad ir pagājušas šīs 5dienas viņi pasaka ka nauda tiks atgriezta divu nedēļu laikā. Kapēc Saka 5 dienas ja pēkšņi ir 2 nedēļas? Tiešām nevar līgumu anulēt ātrāk un arī atgriezt naudu ātrāk. Kas tas par sviestu. Tiešām biju labākās domās par tele2. Pašai ir vecākas paaudzes telefons un šodien tika atslēgts 3g internets (telefonam nav opcijas uzlikt 4g vai 5g internetu) un tagad man ir jāgaida vēl 2 nedēļas vai vairāk lai varētu pasūtīt jaunu telefonu. Ārpus mājas nevarēšu ne internet bankā ieiet nekur. Tas nav normāli un visu ko viņi pasaka ir, mēs saprotam jūsu problēmu un atvainojamies. ,