Tele2 - Nekvalitatīvs produkts
Tele2 apkalpošanas centrā iegādājos aizsargstikliņu telefonam Samsung Galaxy A70 pa 14.99 eur. Pārdevējs to uz vietas arī uzlika. Bet pēc pāris stundām aizsargstikliņā labajā sānā parādījās neliela plaisa - tas nebija kritis vai uzsists. Vēlāk plaisa jau aizgāja pa sānu uz leju. Pāris dienas vēlāk, pieskaroties ekrānam, sprakšķis un neliela plaisas aizsargstikliņam pa vidu. Vēlāk uzradās vēl viens plīsums pa vidu. Izrādās, ka draugiem arī ir bijušas līdzīgas problēmas ar aizsargstikliņu, kas pirkts tele2 veikalā.
Iespējams ,ka bija mikroplaisa,kuru sākumā nevarēja pamanīt,pēc tam tā progresēja. Vairāki paziņas pasūta tos pašus stikliņus Aliexpresā,dažadiem smartfoniem,paši ir likuši un nekādu problēmu.Pie tam 10 x lētak var tos dabūt.
Vienīgi ,ka jāgaida kāds laiks kamēr tos saņem.
Es arī esmu pasūtījusi aizsargstikliņus Aliexpresā un kalpo ļoti ilgi. Bet iegādājos jaunu telefonu un gribēju pasargāt no bojājumiem, tāpēc uzreiz pirku veikalā.
Tak jauniem telefoniem jau ir aizsargi virsū parasti.Maku varējāt oriģinālo ņemt un pēc tam gaidīt stiklus ,
Piekrītu,priekš kam jāpārmaksā 10 kārtīgi,ja to pašu stikliņu var nopirkt par 1.5€ aliexpresā.Visus aizsargvākus un stiklus tikai tur pērku.
Es vispār aizsargstiklus neesmu pircis.Pilnīgi pietiekoši ar to kas ir. Man švīkas nerodas.Maks ir un kārtībā.Taču senāk esmu maciņus ņēmis.