Nav tikla signala jau stundas laika. Nesen atsakos no BITES piedavajuma - bet redzu, ka jasledz ar BITES opeperatoru ligumu un jaatsakas no TELE @ (man ir METEORITS 9).
Jau gadu kā pārgāju no tele2 uz bifrī, mēnesī papildinu karti par latu, un tik un tā paliek pāri ! esmu ļoti apmierināts, ļoti laba priekšapmaksas karte. Ar sievu varu ļurkstēt kaut vai 24 stundas dienaktī par to vienu latu mēnesī kā vells !
Meteorīts 9 ir domāts lohiem. Normāli cilvēki lieto Meteorīts 4...
Nu nevajag uzreiz tā cepties, pirmo reizi notikusi tik liela mēroga kibele TELE2 !
tele2 sūkā, mana bitīte iet..THE BEST!!!
Cik visi nepacietīgi, nu taisni stulbums!
Sievu vajag apmierināt dabiskā veidā nevis virtuāli!