Viena uzkačājusi seju, otrai zobi kā lieldienu trusim-briesmīgi vienkārši!
Es tikai nesaprotu vai viņiem nav kauns likt tur tik niecīgu slaimestus!Tā taču ir vienkārši ņirgāšanās. Un jau sen varēja izdomāt kādas jaunas spēles!Jefiņi!
Kāds nu cilvēkam dots tas izskats, ar tādu protams jādzīvo, bet arī es varu piekrist, ka Latvijā ir arī skaistākas sievietes, kuras varētu vadīt šo raidījumu.Ir taču svarīga ne tikai pati spēle, bet arī cilvēks, kas to vada.
Muļķu zemes cienīgas vadītājas!
Neskatos tādu raidījumu, vai kas tas tur ir!
Скайстас сэвэтэс тур ир, ман патык!
Jaa, man patiik gan. :)
Viena uzkačājusi seju, otrai zobi kā lieldienu trusim-briesmīgi vienkārši!
Nesaprotu, kā var tik šausmīgi neglītas sievietes likt par raidījuma vadītājām.
Tas gan.
Kā paskatos tā nokrīt uz pussešiem, - viss vakars sabojāts.D: