Sia V.E.L.G. Patversme. Riga.Esplanades iela 1. - Krāpšana.

Mani saucRuslans Medovsikovs es esmu 2 grupas invalīds. Man ir vairāk par 59 gadiem. Dežurante tatjana izmeta ārā uz miskasti manu maisiņu ar tīriem izmazgatiem drebiem no veļas mazgājamā mašīna. Lūdzu ziņojiet par manu problēmu valsts policija laji Tatjana dežurante vairs nekad neizmet manus tīrus izmazgāju apģērbus drebjus. Bet man tas dežurantas izmeta ārā uz miskasti tīrus sakoptus drebjus uz miskasti. Laji dievs nosoda to cilvēku kurš melo it kā tā nebija. Un vēl dežurante tatjana krīt man pa nerviem viņa nirgajas par mani kad paceļ balsi uz mani un runā man nepatīkamas lietas. Prasu Latvijas iedzīvotājus laji palīdzētu ruslanam cīnīties pret dežuranti tatjanu. Ruslanam nav vispār nekāda atbalsts ne no draugiem ne no tuviniekiem.

Papildināts Ruslan Medovsikovs 28.07.2024

Bez tabu un Valts pocija jau ir dots paziņojums par likuma pārkāpumiem no Dežurantes Tatjanas. Jo tas ir pretlikumīgi mest ārā no svešas gultas maisiņu ar perfekti izmazgāt drebem