Sia firma MAG - Slikts serviss,krapsana
Sveicinati,sanacis ta ka ir maza sia taxi darbos,vajadzeja gramatvedibas palidziba,interneta atradis,kompaniju,par kuru rakstu,atnacis intervija,viss adekvati labi,logiski,ja cilveks nak,pec palidzibas,tad kaut kada bezkartiba ir,tapec ka pats to noregulet nevar,iet laika,man ka vienmer vid raksta,par gada dekloracijas kavesanu es sazinos ar kompaniju e pasta,parstavis parzvana un sak teikt,ka esmu melis,bet savus melus,neesmu pamanijis,visu aprunajam,kad vins iegajis sia,logiski ka vins redz ka ir problemas,tikaj nav par to informejis,bet tagad sak,ka pec lguma vins var pieprASIT VEL SAMAKSU,PAR PAKALPOJUMIEM,SANAK TA,KA LIGUMS IZDARITS SPECIALI AR SAVU IZDEVIBU,ES UZSKATU,KA TAS NAV NORMALI,KA KLIENTS SAZINAS UN SAK KA SIA PROBLEMAS UN MEKLE RISINAJUMU,JABUT OTRADI,CEKAS VENAS,NEKAS PAT NAV BIJIS ATVERTS UN ISPETITS 150 EURO ESMU PAR DARBU APMAKSAJIS,TAM UZNEMUMAM,PRASA VEL,PRASU SAPROTOSIEM CILVEKIEM ISPALIDZET,TAS NAV NORMALI UN VEL MAN SAK,PA TALRUNI,KA JA GRAMATVEDE GRIBES RISINAT PROBLEMU,TAD RISINAS,KA TAD TA,JA ATBILDIBA JAU PANEMTA PADOMAJIET CILVEKI,PIRMS IET PIE TADIEM PARSTAVJIEM,REZULTATA VAI NU DABUS PALIDZIBI LIELS JAUTAJUMS,NAUDU JAU NOTEIKTI SAMAKSAS.