Maksātnespējas reģistrā ir : Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "BRIGCO" 29.10.2010. Maksātnespējas procesa lietas ierosināšana
Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa, 27.10.2010, C32354810
Lai izvairītos no nepatiesas informācijas publicēšanas, lūdzu visos neskaidros jautājumos attiecībā uz SIA "BRIGCO" un mani, Rihardu Briģi personīgi, vērsties elektroniski: [slēpt]@brigco.lv vai telefoniski 2658118. Paldies.
Rihards Briģis. Arī pāris gadus vēlāk nekas nav mainījies - ja nu vienīgi šis cilvēks vēl prasmīgāk pieslīpējis apvārdošanas mākslu. Neticiet šim cilvēkam! Neticiet pat tad, ja tas, ko viņš saka, izklausās par 100%.
Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa, 27.10.2010, C32354810
HAHA Pareizs telefons būtu 26548118