SIA Autocentrs Jūrmala Lauris Ločmelis - Slikts serviss - Slikts serviss
Warning! Informatīvi! Ja gribat samaksāt lielu naudu, lai sabojā jūsu automašīnu , tad dodaties uz Laura Ločmeļa vadīto SIA Autocentrs Jūrmala, Lielupes 28 k-6, tel. 20003261, uzreiz aiz CSDD. Tur manu auto ‘’remontja’’gandrīz gadu (2023.g. septembris – 2024. g. agusts. Izmaksāja šis joks nepilnus 6000 eiro) un pēc tam vairākus mēnešus Lauris Ločmelis man solīja novērst ‘’remonta’’ laikā radītos defektus, bet, tad pārtrauca atbildēt uz maniem telefona zvaniem un iesniegumiem e – pastā, noslēpās pēc ’’ strausu’’ metodes – galva smiltīs, resnā pakaļa ārā.
Remonta laikā no mana auto pazuda orģinālā, priekšjo durvju blīvgumija un starpsiena starp motoru un salona sienu, kura regulē skaņas un siltuma piekļui no motora salonā. Kompesēt man zaudējumus, Lauris Ločmelis, man pat nepidāvāja.
Tāpat , nododot auto remontā, tā degvielas tvertnē, bija 20 l degvielas. Pēc gada remonta (tika mainītas degvielas trubiņas), man bija jāsamaksā par degvielas ieliešanu, lai aizbrauktu no servisa vēl 20 eiro.
Kad jautāju, kur mana degviela palikusi, Lauris Ločmelis atbildēja: ‘’iztecēja mainot degvielas trubias’’. Fantastiski