www.sudzibas.lv Sia aizdevums24 Rūdita krāpniece

Uzmanību visiem kreditoriem.

Sieviete vārdā Inga Caune
pers.kods. 220886-11727
konts. LV89HABA0551036936888
pieteicās kredītam pie manīm un saņēma 2000EURO un pazuda bez pēdām, uz Tel.zvaniem neatbild, ēpastu bloķēja.

Uzmanās pārējie cilvēki, no Šīs personas Inga Caune.
Viņa nestrādā viena, ir kopā ar kādu.

Z

Z Zeltinaa 24.02.2014

Inga, kur pazudi? Atdod manus 2000euro.

S skudra222 24.02.2014

Nu vai zini ko!!!Tu zoodarza ipasnieks. Viss man pacietiba gala.slepies.Tulit tadus meslus dabusi un netikai.
Gaidi!!! Sazvaniju tavu kaktu kantori, bet izradas ka tada smerdela nav.
Tauta domajiet pasi.Reali..ieliku sludinajumu ka nepieciesams kredits.atsaucas man cipa MARTA ZELTINA. Vardu sakot gala protams Maris Kalninieks.dziedaja ka lakstigala.redzi japarskaitot naudinja...Vienojos uz minimumu.joka pec parskaitiju.Rezultats visiem zinams pazuda.Joka pec pazvaniju uz vinja ievietotas firmas numuru, jo pats zvanija no slepta, Zolida firma SIA SELECT LATVIJA ar visam adresem un reg.nr.izdoma gandriz ok.Vardu sakot pazvanot, sieviete soka tada te vispar cilveka nav.Prasija tavu p.k. kuru nosaucu.teica ka sniegsot visu informaciju policija.
P.S. Itka ka jau zinaju, kads rezultats bija gaidams.Bet sitadu cucibu, ka uzdrikstas mani vel sudzibas(dots pret dotu) ar tadu fantaziju likt.Smiekligi.
Ja nu kas.Ja gribat jautrus mirklus ludzat kreditu MARTAI ZELTINAI. ka vinja sevi uzskata, lai gan ballss afigena nodzerta, man jau izklausas pec Mara Kalninieka pers.kods. 260582_11669

S skudra222 24.02.2014

AAA un vel zeltenit pazvani man uz 28489087, p.s.ja kads vel grib sikak zvanat reklama sai personai garanteta